Quantcast

Hudební show TIM Summer Hits 2024 na Rai 1

| redakce | tisk | názory

Léto se blíží a s ním i hudební pořady, které přichystala italská veřejnoprávní televize Rai pro své diváky. V létě čekají na diváky 4 večery skvělé hudby plus sestřih toho nejlepšího.

Řím bude hlavním městem léta 2024, které se svým nadčasovým kouzlem a tisíciletou historií bude hostit čtyři nepřehlédnutelné živé večery přímo z římského náměstí Piazza del Popolo. Akce TIM Summer Hits 2024 proběhne od úterý 11. do pátku 14. června 2024. Do vysílání Rai 1 se dostanou záznamy, které diváci mohou sledovat během červnových a červencových večerů.

Záznam z prvního večera přinese Rai 1 v pátek 28.6.2024, následně v neděli 7.7. a v pátek 12. a 19.7.2024. Další pátek 26.7.2024 opět v hlavním vysílacím čase nabídne Rai 1 to nejlepší ze sezóny a výběr ze čtyř večerů.

TIM Summer Hits 2024 opět na Rai 1 (foto: Rai)
▲ TIM Summer Hits 2024 opět na Rai 1 (foto: Rai)

Nebudou chybět disco legendy jako Ricchi i Poveri, Corona či Eiffel 65, které jsou dobře známé i u nás.

Každý večer se na pódiu akce TIM Summer Hits 2024 vystřídá mnoho umělců: Achille Lauro, Aiello, Alessandra Amoroso, Alfa, Ana Mena, Angelina Mango, Anna, Annalisa, Arisa, Articolo 31, Baby K, Benji & Fede, Bigmama, Bnkr44, Boomdabash, Bresh, Capo Plaza, Clara, Colapesce Dimartino, Coma_Cose, Dargen D'amico, Eiffel 65, Elettra Lamborghini, Elodie, Emis Killa, Emma, Ermal Meta, Fabrizio Moro, Fedez, Francesco Gabbani, Francesco Renga, Fred De Palma, Gaia, Gazzelle, Geolier, Ghali, Gianna Nannini, Gigi D'alessio, Holden, Icy Subzero, Il Tre, Irama, Jvli, La Rappresentante Di Lista, La Sad, Lda, Loredana Berte, Mahmood, Malika Ayane, Mara Sattei, Massimo Pericolo, Matteo Paolillo, Mr. Rain, Nek, Noemi, Olly, Orietta Berti, Paola & Chiara, Petit, Piero Pelu, Pino D'angio, Rhove, Ricchi E Poveri, Rocco Hunt, Rose Villain, Santi Francesi, Sarah, Shade, Tananai, The Kolors, Tony Effe.

Stejně jako u předchozích ročníků TIM Summer Hits ani letos nebude nouze o překvapení: v první řadě show bude moderovat Carlo Conti, který byl nedávno ohlášen jako umělecký ředitel příštího festivalu v Sanremu, bude hostit show po boku nyní hostitelky Andrey Delogu.

TIM Summer Hits je branded content Rai Pubblicita v koprodukci s TIM, Friends TV a ve spolupráci se Suzuki.

zdroj: franck, Rai + vl.info

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články