Quantcast

Televize na kartě se rozšiřuje o TVN Lingua

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Televize na kartě se rozšiřuje o TVN Lingua

Od 1. prosince 2008 je součástí nové satelitní pre-paid platformy Telewizja na kartę (TNK) další program - TVN Lingua. Stanice je dostupná divákům bez dodatečných poplatků. TNK je první satelitní platformou v Polsku se službou pre-paid od 3. října 2008.

Bez nutnosti podpisu smlouvy a jiných formalit získá divák s kartou TNK přístup k programům jako jsou TVN, TVN 24, TVN Turbo, nSport, TVN Style, TVN Meteo, TVN Siedem, religia.tv, TVP 1, TVP 2, TVP Info a stovky volně vysílaných programů. Tyto programy jsou dostupné první tři měsíce od data aktivace karty.

Po uplynutí tří měsíců od data aktivace karty se uživatel může rozhodnout, zda si objedná balíček placených programů, který je v nabídce TNK. V případě, že se divák pro placenou nabídku nerozhodne, bude moci přijímat bez omezení jen pět polských programů z nabídky TNK - TVN, TVN Siedem, TVP 1, TVP 2 a religia.tv a dále samozřejmě FTA programy. Nabídka TNK se od počátku setkala velkého zájmu ze strany polských domácností. Konečně získali bezplatný přístup k satelitnímu signálu k základním programům TVP a TVN.

TVN Lingua je tématický TV program věnovaný studiu angličtiny prostřednictvím televizní obrazovky. Stanice nabízí zábavné a vzdělávací programy a interaktivní kvízy v anglickém jazyce. Program odstartoval 16. října 2006.

Kanál TVN Lingua se vysílá prostřednictvím satelitu Hot Bird 7A (13°E), na kmitočtu 11,488 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4 v systémech podmíněného přístupu Conax (paket N, TNK) a Seca Mediaguard (Cyfra+).

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články