Quantcast

Conax provede výměnu karet Kabelkiosk a MTV Unlimited

| redakce | tiskobrázek k článku: Conax provede výměnu karet Kabelkiosk a MTV Unlimited

Norský vlastník systému podmíněného přístupu Conax provede v nejbližší době výměnu dekódovacích karet u platforem, které byly v poslední době prolomeny. Jde o programové nabídky Premiere Familie, Kabelkiosk a MTV Unlimited.

Nutnost upgradovat kódování a provést výměnu karet potvrdil webu Digital Fernsehen Geir Bjørndal, COO/obchodní a marketingový ředitel Conax.

Systém Conax se stal v poslední době hitem na černém trhu. Došlo k prolomení karet Technisat, které jsou určeny pro příjem programových balíčků MTV Unlimited (programy MTV a VH1) a Premiere Familie (paketu Premiere) na satelitu Astra (19,2°E) a dále kabelový paket Kabelkiosk šířený prostřednictvím satelitů Eutelsat - Atlantic Bird 2 (8°W) a Tele Columbus Eurobird 9 (9°E). V paketu Kabelkiosk jsou kanály s přenosy Bundesligy. O to je situace s prolomením systému závažnějším problémem.

Část programové nabídky Premiere se krátce po dokončeném přechodu na nové systémy zabezpečení Nagravision 3 a NDS Videoguard byla opět k dispozici ilegálním způsobem. Neautorizovaný příjem trápí také MTV Networks (programy MTV a VH1) a také kabelové platformy Eutelsatu, které k distribuci využívají satelity na 8°W a 9°E.

zdroj: DF





Reklama




Vybrané články