Quantcast

UPC Ireland a Nagravision bojují proti pirátům

| redakce | tisk

Společnosti UPC Ireland a Nagravision S.A. oznámily úspěch v boji proti distribuční síti ilegálních digitálních set top boxů v Irsku vedenou panem Thomasem Roddym. Případ začal soud šetřit už v listopadu 2006. UPC a Kudelski Group jsou přesvědčeni, že takové žaloby jsou nezbytné k zabránění rozvoje průmyslového pirátství.

Operace probíhala pod krycím názevm Operation Gaelic a odhalila rozsáhlou distribuční síť spravovanou Thomasem Roddym, který byl zapojen do prodeje ilegálních digitálních přijímačů a distribuce softwarových kódů, které umožňují přístup k digitální TV programům bez předplatného.

UPC je přesvědčena, že tito obchodníci mají rozsáhlé distribuční sítě, které podporují tuto nezákonnou činnost. Někteří spotřebitelé používají tyto přijímače v síti společnosti UPC a ani nemají tušení, že porušují irské zákony. UPC v současné době zvažuje další kroky jako součást svého kampaně proti pirátství.

Pan André Kudelski, předseda představenstva a výkonný ředitel Kudelski Group, Nagravision k tomu uvedl: "Vždy jsme poskytovali a budeme i nadále poskytovat významnou podporu pro naše zákazníky v právních krocích proti pirátům pay TV. Tento případ by měl působit jako vážné varování pro ostatní, aby se vyhnuli tomuto druhu činnosti. Bereme tuto záležitost velmi vážně v každé části světa, a budeme i nadále úzce spolupracovat, abychom chránili příjmy našich zákazníků a naše legitimní obchodní zájmy."





Reklama




Vybrané články