Quantcast

Duel Antonína Zelenky na UPC Express: Pavel Kováčik a Petr Tluchoř

| redakce | tisk

Hosty Duelu Antonína Zelenky vysílaného na televizní stanici UPC Express v analogové i digitální kabelové televizi UPC jsou tentokrát Pavel Kováčik, předseda poslaneckého klubu KSČM a Petr Tluchoř, předseda poslaneckého klubu ODS

Oba hosté budou diskutovat na vysoce aktuální témata, která hýbou Českou republikou: finanční a hospodářská krize, státní rozpočet ČR na rok 2009, Lisabonská smlouva a poplatky ve zdravotnictví.

Pořad se natáčí v budově UPC v pátek, 10.00 hod. a bude vysílán počínaje pondělkem 15.12. 2008 do 28.12. 20008.

„DUEL Antonína Zelenky“ - je politický diskusní pořad, který od 1. května nabízí ve svém vysílání televizní stanice UPC Express. Ta je dostupná všem zákazníkům analogové a digitální kabelové televize UPC, tedy přibližně šesti stům tisícům českých domácností.

DUEL Antonína Zelenky je čtrnáctidenník a délka diskuse moderované tímto známým rozhlasovým a televizním novinářem je třicet minut. Pořad je vysílán v časech: 9:00, 13:00, 19:00 a 22:30 hod. Během následujících čtrnácti dnů je pak vždy několikrát ve stejných časech reprízován. Zájemci ho mohou shlédnout i na internetové adrese www.upc-express.cz

UPC Express je informační, zpravodajský, publicistický a zábavní televizní kanál kabelové televize UPC, který aktuálně vysílá v centrální pražské a v sedmi regionálních variantách.

zdroj: PR UPC Express





Reklama




Vybrané články