Quantcast

Televize Z1 začala vysílat informace z německé burzy

| redakce | tisk

Televize Z1 rozšířila 22. prosince 2008 vysílání ekonomických informací. Už od začátku září 2008 mohou diváci ve vysílání Z1 na obrazovce po většinu dne sledovat aktuální informace z Burzy cenných papírů Praha, kurzy světových měn a hodnoty vybraných komodit.

Informace jsou ve vysílání zobrazovány v pohybujícím se zpravodajském řádku v horní části obrazovky. Všechna data jsou v průběhu dne neustále on-line aktualizována. „Ekonomické vysílání Z1 má u diváků úspěch. Proto jsme připravili jeho rozšíření,“ řekl ředitel zpravodajství Z1 Hanuš Hanslík.

Od pondělí 22. prosince 2008 televize Z1 vysílání ekonomických informací výrazně rozšiřuje - a to o data z Deutsche Börse. Na obrazovce tak mohou diváci Z1 nově po většinu dne sledovat i indexy německé burzy (včetně globálních a komoditních) a hodnoty vybraných akcií obchodovaných na německé burze.

Televize Z1 tak ještě více posiluje své ekonomické zpravodajství. „Ekonomické zpravodajství je pro nás velmi důležité. Proto pracujeme na jeho neustálém zlepšování. Informace z německé burzy tak nejsou jedinou novinkou, na které pracujeme. Novinky připravujeme i na příští rok,“ uvedl Hanuš Hanslík.

zdroj: PR Z1





Reklama




Vybrané články