Quantcast

Cyfra+ rozšířena o Sci Fi Channel a Travel Channel

| redakce | tisk

Nabídka polské satelitní pay-tv platformy Cyfra+ byla dnes obohacena o dva nové programy. Od 1. července mohou zákazníci platformy přijímat kanál věnovaný vědecko-fantastickým seriálům a filmům Sci Fi Channel. Program je k dispozici na 58. programové pozici.

Sci-Fi je součástí programových balíčků Komfortowy+, Prestiżowy+ a Prestiżowy HD+.

Sci Fi je po Universal Channel, Movies 24 a Hallmark Channel další stanicí z portfolia NBC Universal Global Networks v nabídce paketu Cyfra+.

Stanice Sci-Fi je věnována fantastickým, fantasy a horrorovým seriálům a filmům. Stanice vznikla v USA v roce 1992. V současné době je dostupná pro 95 milionů domácností ve více než 30 zemích. Sci Fi je jedním z nejpopulárnějších kanálů u diváků ve věku 25 až 54 let.

Druhým novým programem paketu Cyfra+ je stanice Travel Channel. Cestopisný kanál byl zařazen do programových balíčků Podstawowy+, Komfortowy+, Prestiżowy+ a Prestiżowy HD+. Technicky je tak program dostupný pro více než 1 milion abonentů.

Stanice Travel Channel byla doposud dostupná pro 4,2 miliony klientů takových operátorů v Polsku jako je Cyfrowy Polsat, Vectra, Multimedia, TOYA či Petrus.

Travel Channel začal působit na polském trhu v roce 1998. Stanice vysílá 24 hodiny denně 7 dní v týdnu v polském jazyce. Program je šířen přes satelit Hot Bird 9 (13°E), na kmitočtu 11,488 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články