Quantcast

3.výročí vysílání české sportovní TV Galaxie sport

| Tisk

logoTyto tři roky Vám jedinečný sportovní kanál přináší atraktivní výběr z nejkvalitnějších světových sportů.

Do čtvrtého roku vysílání vstupuje Galaxie sport se zcela novou grafikou, která zasáhla i do podoby loga. Ve své základní podobě nové logo přesněji odráží slovní prezentaci názvu programu a v dalších variantách symbolizuje právě vysílaný sport. Nová grafika využívá grafických ikon jednotlivých sportů a vychází tak z široké programové nabídky, která bude v následujícím období nadále rozšiřována. Kompletní novou grafickou úpravu dostanou během 1. dubna také internetové stránky www.galaxie-sport.cz .

Za 3 roky vysílání umožnila Galaxie sport českým a slovenským divákům sledovat přímé přenosy mnoha prestižních světových soutěží. Z hokejové programové nabídky to byla kanadsko-americká NHL, vybrané zápasy Světového poháru a na přelomu loňského roku přenosy z Mistrovství světa juniorů. V době výluky v NHL zařadila Galaxie sport utkání nejvyšší finské hokejové SM Ligy. Všichni věříme, že se na podzim zámořská NHL opět rozběhne a vrátí se i na obrazovky Galaxie sport. Nicméně i v příští sezóně budeme usilovat o vysílání dalších evropských hokejových soutěží a nevzdáváme ani dlouhodobá jednání o vysílání české hokejové Extraligy.

Velmi bohatá je nadále fotbalová nabídka. Z fotbalových soutěží získává stále větší popularitu anglická Premier League, italská Serie A a nově také španělská Primera División. V minulém období se na Galaxii sport objevila i německá Bundesliga, anglický FA Cup a vybrané zápasy poháru UEFA. Na jaře a na podzim letošního roku zařadí Galaxie sport do vysílání vybrané přímé přenosy a záznamy kvalifikačních utkání na fotbalové MS 2006. Od 8. dubna navíc začne Galaxie sport vysílat zcela nový hodinový fotbalový magazín Světový Fotbal.

Své stálé místo v programu získala také nejpopulárnější basketbalová liga světa - zámořská NBA. Vzhledem k mimořádně velkému diváckému ohlasu NBA se budete moci s touto soutěží setkávat na Galaxii sport i v následujících letech. Navíc připravujeme v létě premiérově přímé přenosy nejprestižnější basketbalové ligy žen WNBA. Galaxie sport nezapomíná ani na tenisové fanoušky. V loňském roce se poprvé objevily ve vysílání přenosy vybraných turnajů série ATP Masters a od léta se 4 turnaje ATP Masters na obrazovky opět vrátí. Dále Galaxie sport získala exkluzivní práva na vysílání přímých přenosů finálového turnaje Tennis Masters Cup Shanghai. To ale zdaleka není z tenisu všechno. V květnu připravujeme přímé přenosy tenisového turnaje WTA Prague Open a v programu se objeví i další vybrané turnaje ATP.

Tradičně pestrá je nabídka motoristických pořadů - přímé přenosy z kompletního seriálu Grand Prix ploché dráhy, přenosy ze zámořské Indy Car Series, ve kterých závodí Tomáš Enge. Dále pro své diváky Galaxie sport chystá záznamy z různých významných motoristických podniků: Formule F3, Formule Nippon, Škoda Octavia Cup, Českomoravský pohár v rallye a další.

Nedílnou součástí vysílání Galaxie sport jsou také sportovní magazíny. Každý týden program Galaxie sport zařazuje podle období a probíhajících soutěží více než 18 premiér sportovních magazínů. Na obrazovku se dostává přehled světového fotbalu, tenisu, atletiky, golfu, adrenalinových sportů a magazíny ze světového sportovního dění i ze sportovních událostí v České republice. Vše je doplněno celý týden aktuálním zpravodajským pořadem Sportovní Expres, který bude nyní vysílán i v průběhu dne v aktualizovaných verzích.

V právě uplynulých třech letech vysílání nabídla Galaxie sport ve svém programu sportovním divákům více než 1 500 přímých přenosů a jejich počet se bude nadále zvyšovat. V současné době přijímá program Galaxie sport již více než 711 tisíc domácností v ČR a na Slovensku, tedy 97% předplatitelů vyššího typu programové nabídky kabelových televizí.



Galaxie sport děkuje za přízeň všem věrným divákům a věří, že v dalším roce vysílání připraví divákům mnoho skvělých sportovních zážitků.

PR Galaxie Sport, s.r.o. CZE
tisková zpráva





Reklama




Vybrané články