Quantcast

11. 1. 2009 se rozsvítí TV Barrandov. Novou televizi odstartují zlatí slavíci

| Tisk

logo Za devět dnů se rozsvítí obrazovka nové televize Barrandov, která startuje vysílání v neděli 11. 1. 2009 v 11:01 hodin. Televize vstupuje na český mediální trh s investicí jedné miliardy korun, kterou jí poskytla skupina akcionářů v čele s akciovou společností Moravia Steel.

TV Barrandov se chce stát alternativou ke stávajícím komerčním televizím a bude mířit na třicátníky, tzv. „Husákovy děti“. Program představuje jak akvizice (evropské filmy, kriminálky, dokumenty), tak vlastní tvorba – od skečové Koko TV, přes podvečerní zpravodajský blok 90 minut až po talk show Jana Saudka, cyklus České milování Fera Feniče, Politickou střelnici Zuzany Bubílkové nebo sitcom Ivana Mládka Cyranův ostrov. Prostor dostane také nezávislá a studentská filmová tvorba (pořad Profilm), amatérské video (Ukaž se) nebo pravidelná předpověď počasí (Jak bude).

TV Barrandov momentálně zaměstnává 75 zaměstnanců a desítky externistů. Průměrný věk zaměstnanců TV Barrandov je 36 let.



Obrazovka nové televize se rozsvítí 11. 1. 2009 v 11:01 hodin přehlídkou tváří TV Barrandov a jednotlivých vlastních formátů. Během prvního dne televizi pozdraví plejáda osobností – od Miloše Formana přes Jiřího Bartošku a Taťánu Kuchařovou po olympioniky Kateřinu Neumannovou a Davida Kosteleckého.

Večer pak TV Barrandov nabídne v přímém přenosu velkou show, na které vystoupí špička českého šoubyznysu. Seznam účinkujících TV Barrandov zveřejní v pondělí 5. ledna 2009, jisté však je, že hvězdy show „Karneval na Barrandově“ vlastní dohromady 63 zlatých slavíků. Na závěr přenosu zazní skladba „Show Must Go On TV Barrandov“, kterou pro novou televizi otextovala Gábina Osvaldová.

TV Barrandov





Reklama




Vybrané články