Quantcast

Polovina zákazníků UPC Direct již přijímá nabídku ze satelitu Thor

| Tisk

logo Počet zákazníků satelitní televize UPC Direct, kteří již přešli na novou službu - nový UPC Direct, už překonal padesátiprocentní hranici. To znamená, že více než polovina zákazníků služby UPC Direct v České republice, na Slovensku, a v Maďarsku už má přesměrovány své paraboly a sleduje televizní programy z nové satelitní pozice. Díky tomuto přesměrování, které odstartovalo začátkem května, zákazníci UPC Direct získali přístup k množství nových televizních programů, lepšímu obsahu a vyšší kvalitě televizního signálu –vše za nezměněnou cenu. Diváci v těchto třech zemích také mohou nově sledovat bohatou nabídku HD programů, a využívat všechny výhody, které nabízí osobní HD rekordér.

Proces přesměrování zákaznických satelitních parabol je součástí přechodu zákazníků na nový UPC Direct, procesu, který sebou nese i rozšíření programové nabídky o řadu nových programů. Nejoblíbenější balíček (Direct Medium) se např. Obohatil o množství jak českých a slovenských programů, tak atraktivních tématických programů, jako jsou National Geographic Wild, History Channel, Fishing & Hunting či Nickelodeon. Rozšířený balíček (Direct+) byl zase doplněný o programy ako AXN Crime a AXN Sci-fi. Ve všech třech uvedených zemích UPC Direct nyní nabízí i prémiové programy Filmbox Extra a Filmbox Family.

Součástí nového UPC Direct(u) je rovněž nevšední nabídka programů vysílaných ve vysokém rozlišení (HD programy), jako jsou třeba History HD, National Geographic HD, Nova Sport HD, ČT HD, ESPN HD či Rush. Zákazníci HBO balíčku mohou ve všech třech zemích navíc sledovat v HD kvalitě i filmový program HBO. “Výrazné rozšíření programové nabídky službu UPC Direct skutečně posílilo a našim zákazníkům nabídlo vysokou kvalitu výběru,” řekl Jim Helfgott, viceprezident pro marketing a prodej společnosti UPC DTH, nového provozovatele satelitní televize UPC Direct. “Investovali jsme do budoucnosti a tato změna je prvním výsledkem našeho úsilí nabídnout našim zákazníkům ty nejlepší služby,“ dodal Jim Helfgott.

Přesměrování satelitních parabol u zbývajících zákazníků UPC Direct by mělo probíhat ještě po dva měsíce, kdy by měl být přesun zákazníků na nový UPC Direct ukončen. Na konci tohoto procesu lze očekávat oznámení o dalším rozšíření programové nabídky. Programová nabídka rumunské satelitní služby FocusSat, která je součástí společnosti UPC DTH j, byla těchto dnech rovněž rozšířena. Další programové rozšiřování pak přijde na podzim..



Nové UPC DTH

UPC DTH S.à.r.l. poskytuje satelitní televizní služby nejvyšší kvality v Maďarsku, České republice, Rumunsku a na Slovensku. Sídlí v Luxemburgu, takzvanom hlavním evropském měste satelitních služeb. UPC DTH poskytuje satelitní služby více než 500 000 zákazníků (údaj k 31.5.2010). UPC DTH nabízí svým zákazníkům víc programů, lepší obsah a vysokou kvalitu obrazu včetně bohaté nabídky HD programů. UPC DTH je součástí společnosti UPC Broadband (UPC), evropské divize společnosti Liberty Global, Inc., vedoucího mezinárodního kabelového operátora. UPC poskytuje televizní, internetové a telefonní služby pro 14 miliónů domácností v 10 evropských státech.

UPC DTH





Reklama




Vybrané články