Quantcast

HBO zadarmo během tohoto víkendu u vybraných operátorů

| Tisk

logo Prémiový filmový kanál HBO bude o následujícím víkendu poskytován zcela zdarma pro zákazníky vybraných operátorů kabelové a satelitní televize. Volné vysílání bude probíhat od pátku 31.10.2014 do neděle 2.11.2014 do ranních hodin. Během tohoto období poskytnou provozovatelé placených sítí přístup k programům HBO a HBO HD i těm klientům, kteří nemají tento program aktivovaný.

Bezplatné víkendové vysílání HBO CZ bude dostupné mimo jiné u těchto operátorů:

* Skylink
* freeSAT
* UPC (kabelová televize)

Zákazníci satelitní platformy Skylink mohou sledovat HBO pouze v HD rozlišení. Pro sledování HD programu je nutný přijímač s podporou DVB-S2/HD.

Všichni klienti vybraných operátorů bez ohledu na jejich balíček placených programů si budou moci vychutnat premiéru nového českého seriálu "Až po uši". Jde o komediální seriál z produkce HBO v režii Jana Hřebejka. V hlavních rolích se představí Aňa Geislerová, Jiří Havelka, Jitka Čančarová a řada dalších herců.



Vedle novinky "Až po uši" uvidí diváci i řadu atraktivních filmových titulů z podzimní programové nabídky - mj. Rush, Vedlejší účinky, Liberace či úspěšné seriály Temný případ či The Knick.

Operátor kabelové televize na Slovensku UPC BROADBAND SLOVAKIA přichystal speciální nabídku pro zájemce o programy HBO speciální nabídku: Od pondělí 27.10.2014 v rámci mimořádné dvoutýdenní kampaně (do 10.11.2014) mohou zájemci získat balíček HBO za 6,90 eur měsíčně a balíček SuperFilm za 9,90 eur měsíčně. Podmínkou je smlouva na 12 měsíců.

redakce





Reklama




Vybrané články