Quantcast

Flix TV chystá rozšíření nabídky. Nové tv mohou vybrat zákazníci

| Tisk

logo Provozovatel satelitní placené televize Flix TV chystá další rozšíření programové nabídky. Nové programy vyberou přímo abonenti operátora prostřednictvím ankety.

V anketě "Váš názor je pro nás důležitý" si diváci vyberou nejžádanější programy. Diváci svými hlasy rozhodnou, který ze stávajících programů má být překlopen do HD rozlišení.

K prvním avizovaným změnám dojde již v únoru 2018. FLIX TV neustále pracuje na rozšiřování svých služeb, aby byli spokojeni jak stávající, tak potenciální klienti.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Kampaň Flix TV - vyberte programy, které chcete zařadit do nabídky

V tomto týdnu provozovatel spustil anketu „Váš názor je pro nás důležitý“. Diváci FLIX TV zde volí program, který by rádi na FLIX TV sledovali. Na výběr je 16 programů různých žánrů. Nabídka obsahuje jak dětské stanice, kanály s dokumentárními pořady, sportovní a filmové/seriálové programy. Lidé také hlasují o tom, který program by rádi sledovali v HD kvalitě. V nabídce je ČT 2, Nova Sport 2, Sport 1 a ČT :D/ČT art. Jak diváci rozhodnou, bude jasné v průběhu příštího týdne.

Výsledky ankety FLIX TV zveřejní prostřednictvím sociálních sítí. Forma výběru preferovaného programu přímo diváky se v historii FLIX TV objevila již loni v létě, kdy jednoznačně zvítězila Prima MAX a následně byla zařazena do programového portfolia.



Komplexní programová nabídka je velmi pestrá. Momentálně FLIX TV nabízí v ČR již stovku programů, z toho 29 v HD kvalitě. Zákazníci mohou využít akční nabídku. Při uzavření smlouvy na 24 měsíců získají 50% slevu na vybranou programovou nabídku po dobu 3 měsíců a instalaci s vybavením za 1 Kč.

Satelitní platforma Flix TV se vysílá z kapacit společnosti TAG (Telekom Austria Group) na družici Eutelsat 16A na pozici 16°E. Vysílání je zakódováno systémem Conax.

redakce





Reklama




Vybrané články