Quantcast

Satelitní televize Fotelka TV v novém

| Tisk

logo Dne 3.10.2019 bude provozovatel slovenské satelitní televize Fotelka TV pořádat v Nitře setkání pozvaných prodejců satelitní techniky a montážníků, kde bude oficiálně představen také erotický program Kisss TV, o kterém vás již web parabola.cz informoval.

Oficiální start erotického programu Kisss TV bude probíhat za osobní účasti známých pornohvězd tohoto programu jako je Nelly Kent a Freya Dee.

Zároveň bude představen projekt satelitní televize Fotelka TV a její plány do budoucna. Účastníci se dozví plány provozovatele satelitní televize Fotelka TV s nově připojeným kódovacím systém Irdeto a mnoho dalších informací.

Prodejci se seznámí s business plánem provozovatele a budou přestaveny všechny výhody této satelitní platformy. Připomeňme, že tato satelitní platforma má ve své nabídce nejvíce programů v Ultra HD kvalitě, 7 denní archív programů na chytrých televizorech a na satelitních přijímačích značky VU+, funkční aplikaci pro mobilní telefony na bázi Android a iOS.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Satelitní televize Fotelka TV v novém

K dispozici jsou také bezproblémové dekódovací moduly Panaccess značky SMIT a C-Kur TV, které jsem čtenářům webu parabola.cz také již představil. Výhodou služby je její bezproblémové objednání pro slovenské zákazníky, okamžitá aktivace vybraných balíčků za atraktivní ceny.



Všechny hlavní slovenské programy jsou šířené v HD kvalitě a k dispozici je i HbbTV vybraných slovenských stanic, tak vlastní HbbTV služby Fotelka TV, kde bude možné si objednat VoD služby.

Satelitní televize Fotelka TV vysílá přes moderní satelit Hispasat 30W-5 na pozici 30° západně.

Ing. Martin Švehlík





Reklama




Vybrané články