Quantcast

Dětský kanál Nicktoons startuje v češtině

| Tisk

logo Na trh vstupuje další tématický kanál. Od prvního listopadu bude na našem trhu působit dětská stanice Nicktoons v českém jazyce. Program bude postupně zařazen do nabídek televizních operátorů. Jako první jej budou moci sledovat zákazníci kabelové sítě UPC Česká republika/Vodafone.

Nicktoons je zbrusu nový televizní kanál plný zábavy a dobrodružství s animovaným obsahem a nepřetržitým čtyřiadvacetihodinovým vysíláním kompletně předabovaného v českém jazyce. Divákům přinese výběr těch nejlepších animovaných seriálů, včetně několika premiér, společnosti Nickelodeon, která je provozovatelem stejnojmenného kanálu - jednoho z nejpopulárnějších dětských kanálů na světě. Stanice odvysílá i exkluzivní premiéry animovaných seriálů - například 44 koček, Lego City dobrodružství a mnoho dalších.

Stanici Nicktoons spouští v Česku Viacom, společnost provozující vysílání kanálů Nickelodeon, Nick Jr., Prima Comedy Central a MTV.


obrázek
▲ Obr č. 1 - Nicktoons startuje v češtině (foto: Viacom)

Nicktoons je již dostupný v řadě jiných zemí, kde je velmi úspěšný. Se sledovaností ve více než 90 milionech domácností ve 27 zemích po celém světě je Nicktoons jediný kanál s animovaným obsahem pro děti, který vysílá čtyřiadvacet hodin denně, a malým divákům nabízí kultovní seriály od Nickelodeonu, jako jsou Vzestup želv Ninja, Spongebob v kalhotách, Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví, Avatar: Legenda o Aangovi nebo Tučňáci z Madagaskaru.



V České republice budou mít k novému kanálu jako první přístup zákazníci UPC Česká republika, a to od 1. listopadu. V průběhu měsíce se pak Nicktoons objeví i v nabídce T-Mobile a dalších placených televizních operátorů.

Nicktoons skvěle doplňuje nabídku dětského obsahu od Viacomu,“ říká Gábor Harsányi, viceprezident a generální manažer Viacom International Media Networks pro střední a východní Evropu a Izrael, a dodává: „Nový kanál vyplňuje mezeru mezi Nick Jr., který nabízí zábavný a interaktivní obsah pro předškoláky, a Nickelodeonem, který přináší ty nejlepší animované a hrané seriály populární mezi teenagery. S novou kombinací kanálů nabízíme největší výběr zábavných animovaných seriálů pro děti každého věku, a to každý den, celý den.“

redakce





Reklama




Vybrané články