Quantcast

NBA na Galaxii Sport

| Tisk

logoVše je dojednáno a potvrzeno, na Galaxii-sport opět startuje NBA.

Galaxie-sport získala práva na vysílání dalšího ročníku nejprestižnější basketbalové ligy světa - NBA.

V letošní sezóně odvysílá celkem 30 přímých přenosů zápasů základní sezóny, cca 15 přímých přenosů zápasů Play Off a finálové zápasy NBA. Nebude chybět také utkání All Star. Navíc bude opět každý pátek ve 20:30hod. vysílán Magazín NBA Action.

Komentátorem přenosů bude i v letošní sezóně Petr Janouch.


V prvním přímém přenosu nové sezóny zavítáme do kanadského Toronta, kde přivítají domácí Raptors v čele s hvězdným Vincem Carterem jeden z nejlepších týmu dosavadního průběhu NBA Houston Rockets. Jen těžko se dá v tomto utkání určit jasný favorit. Houston se usadil hned v úvodu sezony na čele Středozápadní divize a zatím potvrzuje, že by letos mohl být jedním z černých koňů celé NBA. Rozehrávač Steve Francis a čínský pivot Yao Ming patří k absolutní špičce na svých postech a spolu vytvářejí velice nebezpečné duo. Naproti tomu Toronto zahájilo sezonu na rozdíl od loňska také nad očekávání dobře a navíc v domácím prostředí bylo v úvodu zcela suverénní. Vince Carter už se zřejmě zbavil problémů s koleny a rozpomněl se na své výkony z před dvou let - od začátku se usadil mezi střeleckou elitou NBA a znovu předvádí nezapomenutelné akce vysoko nad obroučkou.


Atraktivní souboj mezi Torontem a Houstonem můžete sledovat v přímém přenosu na Galaxii sport, v neděli 16.listopadu od 19:05h.




Sportovní placený TV program Galaxie-sport vysílá od dubna 2002. V současné době je Galaxie-sport dostupná v cca. 630.000 domácnostech v ČR a SR. Galaxie-sport vysílá 24 hodin denně. V programové nabídce se zaměřuje na hokej, fotbal, motorismus, tenis, basketbal a sportovní zpravodajství. Galaxii-sport sleduje denně 104.000 diváků, alespoň jednou týdně téměř 300.000 diváků. Vyplývá to z výzkumu MML o sledovanosti Galaxie-sport realizovaného společností Median v květnu 2003. Muži tvoří téměř 80% diváků, přibližně 60% diváků je v nejproduktivnější věkové kategorii 30-49 let, převažují diváci s vyšším vzděláním. Diváci Galaxie-sport jsou bohatí, mají spíše střední až vysoký měsíční příjem. Z hlediska místa bydliště je největší sledovanost ve středních a velkých městech. Průměrný divák Galaxie-sport je muž ve středním věku vyššího vzdělání a bydlí ve větším městě.

Tisková zpráva Galaxie Sport





Reklama




Vybrané články