Quantcast

Interaktivní Óčko sbírá pozitivní ohlasy

| Tisk

logoÓčko prošlo v září zásadní změnou: nový název, nová grafika, noví moderátoři … Nyní počítá úspěchy a nedostatky nového kabátu, do kterého se jediná česká hudební TV oblékla. V Óčku mají velkou radost z téměř 100 % pozitivních ohlasů na novou grafiku. Některé novinky pro změnu vyvolávají rozpaky, třeba kontroverzní moderátorská dvojice Uwa a Lucaso. V novém vysílacím schématu už se objevují pořady, které rozšiřují charakter Óčka z čistě hudební TV na televizi lifestylovou. Množství pořadů má také výrazný interaktivní charakter.

Rozjezd – akcelerace – jízda – dojezd
Tak vypadá nové strukturování nemoderovaných bloků hudby během celého dne, které si získalo dobré ohlasy právě pro citlivé členění vysílaných klipů dle denní doby.

STREX
Adrenalinový magazín. Pořad, který v Česku chyběl, nejen podle ohlasů diváků. Naznačuje trend, kterým by se vysílání mělo do budoucna obohacovat.

Baráž, Baráž Speciál
Show Óčka s neuvěřitelným podílem pozitivních ohlasů (500 pozitivních na jeden záporný). Moderátoři připravili nový projekt v němž se oprostili od vazby na vysílané klipy a telefony diváků. Pořadu prospělo zkrácení na 60 minut. Moderátoři se zaměřili na propracované skeče, v nichž předvádějí nejrůznější typy postav. Pořad je vystavěn na schématu klasické komediální show, obsahuje pravidelné rubriky a vyprofilované charaktery. Je to první pořad na Óčku, který obsahuje i exteriérové scény s moderátory.

Uwa a Lucaso
Kontroverzní pořad komediální dvojice dj´s se speciální hudební dramaturgií.
Velmi polarizované reakce: kromě nadšených i naprosto odmítavé.

DJ Divák
Diváci telefonují do studia a vybírají klipy, které se budou vysílat, vše je prokládáno e-mailovými vzkazy a přáními. Do studia se může kterýkoliv zájemce osobně dostavit a odměnou mu je právo uvést si vybraný videoklip. DJ DIVÁK je pořad s nejrozvinutějšími interaktivními prvky, vysílá se živě. Dlouhodobě patří mezi divácky nejúspěšnější pořady. Během 60 minut pořadu je zaznamenáno více než 2000 pokusů o volání do studia, přichází i zhruba 100 e-mailů s přáními denně.

INBOX
Moderovaný proud klipů, založený na uvolněné, „pocitové“ moderaci, příjemné atmosféře a propracovaných vstupech mezi klipy. Je obohacen různými rubrikami – např. kulturní servis, komentáře filmových premiér, různé recenze, pozvánky na výstavy, koncerty, hudební party, apod. Moderátor také uvádí ankety a reportáže natočené v ulicích, na koncertech, festivalech. V pořadu se podle příležitosti objevují hosté z hudební branže, výtvarníci, producenti, vydavatelé, apod.

Host Óčka
Jediná talk-show v nabídce. Slavné a vlivné osobnosti hudební scény zpovídá moderátor. Nové projekty, plány do budoucna, ale i osobní zájmy a perličky ze života. Součástí pořadu je i rubrika „Co teď poslouchám“, kde host uvádí klip, který jej v poslední době zaujal. Největší ohlasy měly pořady s R. Müllerem, Arakainem, K. Střihavkou, D. Bártou a Chinaski.

Česká hitparáda
Oficiální česká albová hitparáda: novinky a tituly, které nejvíce postoupily vzhůru, divák nepřijde o žádný z klipů z TOP 10.

Hitparáda Óčka
Pořad s nejvyšším podílem aktuální domácí produkce. Diváci hlasují přes internet, v průběhu října bude spuštěno hlasování přes SMS.

CZ + SK
Pořad sestavený výhradně z populární české a slovenské hudby si získal překvapivě velké množství ohlasů; diváci jeví velký zájem o starou československou produkci.

Happy hour
Proud klipů z osmdesátých let. Doba, kdy vznikaly první hudební videoklipy, z nichž většinu neměl český divák možnost spatřit. Přívětivé ohlasy zejména z řad diváků střední generace, ale někdy i od patnáctiletých…



Hitzone
Koláž rockových a popových klipů určená převážně k poslechu ve veřejných prostorách. Podle průzkumu Óčka se v době vysílání pořadu většina diváků nachází v nejrůznějších klubech a restauracích. Nejvíce pozitivních ohlasů si vydobyla moderátorka Míša Maurerová.

Speciály
Moderované: Star guitar (rock), Pátý element (hip-hop), Frisbee (dance), Madhouse (metal).
Nemoderované: Rock therapy, Hip-hop don´t stop, Dancing, Smršť (hardcore), Fever (soul, funky, r´n´b), Babylon (world music), No future (punk).
Pořady pro vyhraněné skupiny věrných diváků.

Tisková zpráva TV Óčko





Reklama




Vybrané články