Quantcast

Óčko nabízí pomoc začínajícím hudebníkům

| Tisk

logoProdukce nových českých a slovenských videoklipů skomírá. V roce 2002 se jich z české a slovenské tvorby vyrobilo pouze něco kolem 70 a letos stejně jako loni. Byť se jejich výroba ještě o malé procento do konce roku zvýší, lze konstatovat, že produkce nových videoklipů je v krizi. Vždyť v polovině devadesátých let se jich v ČR natočilo ročně až třikrát tolik…

Óčko se snaží vysílat drtivou většinu domácí produkce ze zastoupených hudebních žánrů, které se objevují na její obrazovce. Kvůli nedostatku domácí tvorby se Óčko rozhodlo podpořit mladé české ambiciózní interprety a skupiny.

Pod záštitou hlavního investora Óčka, společnosti Northern Star, která působí v Česku mimo jiné jako výrobce CD-R, CD audia a DVD nosičů a zároveň je i vydavatelstvím, nabízí Óčko začínajícím hudebníkům výhodný balíček služeb nazvaný Music start 2004. Jeho obsahem je příležitost k vydání alba, natočení a odvysílání videoklipu a zajištění reklamní kampaně na obrazovce Óčka.



V čem je tato nabídka výhodná? Tak třeba k vylisování a vydání 3000 CD za 40 000 Kč se Óčko navíc postará zdarma o celkovou propagaci interpreta, natočení videoklipu a zviditelnění na hudebním trhu. Využitím balíčku Music start 2004 dostanou nové hudební tváře šanci uplatnit svůj talent a tím obohatit domácí tvorbu.

V této souvislosti plánuje Óčko také nový pořad Óčko Live, ve kterém představí nové interprety a kapely, kteří zatím neměli možnost se prosadit. Kapely v pořadu předvedou 30 minut svého koncertního repertoáru v co nejvyšší možné zvukové a obrazové kvalitě. Z natočených materiálů budou vyrobeny i jednoduché videoklipy. Koncertní záznam bude také vydán pod názvem Óčko Live na DVD.

Tisková zpráva TV Óčko





Reklama




Vybrané články