Quantcast

TV Noe krátkodobě celoplošně v multiplexu 3 společnosti Czech Digital Group

| redakce | tisk

Firma Czech Digital Group (CDG) vychází vstříc projevenému zájmu Televize Noe na krátkodobé umístění v celé síti elektronických komunikací č. 3 při příležitosti návštěvy Papeže Benedikta XVI, který svoji státní a pastorační návštěvu naší země vykoná od soboty 26. do pondělí 28. září 2009.

Od čtvrtka 24. 9. 2009 od odpoledních hodin si diváci budou moci naladit program televize Noe z vysílačů na Bukové hoře (kanál 55), Krašov (kanál 52), Cukrák a Praha-město (kanál 59), Kleť (kanál 22), Brno Hády a Brno město (kanál 59), Ostrava Hladnov (kanál 32). Program televize Noe tak doplní stávající programy Z1, televize Public a rozhlasovou stanici Rádia Proglas.

Set top boxy, popř. digitální televizory, které automaticky neindikují uživatelům nový program, musí diváci naladit pomocí spuštění automatického nebo manuálního vyhledávání nových služeb. V opačném případě budou postupovat podle informací zobrazených na svých televizorech.

Papež Benedikt XVI. navštíví Prahu, Brno a Starou Boleslav. Televize Noe se bude snažit, aby byla u každého významného a důležitého okamžiku Svatého otce, a mohla tak přinést na obrazovky ty nejaktuálnější a nejzajímavější momenty. Televize Noe bude vysílat proti jiným přímé přenosy připravovaných programů jako je sobotní Koncert naděje z Brněnského letiště, nedělní Večer mladých ze Staré Boleslavi a předprogramy před vlastními bohoslužbami“, informoval Mgr. Leoš Ryška, jednatel společnosti Telepace.

Vnímáme význam této státní návštěvy a chápeme zájem televize Noe přinést co největšímu počtu diváků nejširší aktuální zpravodajství. Technické prostředky nám umožňují zajistit krátkodobé umístění do celé sítě a věříme, že kladné stanovisko obdržíme i od RRTV. Po ukončení návštěvy Papeže Benedikta XVI. budeme program Televize Noe vysílat opět pouze v Praze na kanále 46 a satelitu Astra 3A“, dodal PhDr. Leoš Pohl, předseda představenstva společnosti Czech Digital Group.

zdroj: PR CDG





Reklama




Vybrané články