Quantcast

Zaorálek a Gandalovič hosty v Téma Deníku na UPC Express TV

| redakce | tisk

Hosty diskuzního pořadu Téma Deníku vysílaného na televizní stanici UPC Express, která je šířena ve všech nabídkách analogové i digitální kabelové televize UPC, jsou tentokrát místopředseda ČSSD Lubomír Zaorálek a místopředseda ODS Petr Gandalovič

Asi nejspornější a nejvyhrocenějším momentem diskuse se stala část, kdy Petr Gandalovič dává za vinu ČSSD ostudu České republiky na Evropské úrovni díky svržení vlády uprostřed našeho evropského předsednictví a kdy Lubomír Zaorálek reaguje tím, že větší ostudu naší zemi způsobil Dalším hlavním tématem se pak stal americký radar, který v České republice nakonec nebude. Ani zde hosté nenašli jediný podstatný bod shody.

Politický diskusní pořad Téma Deníku s oběma hosty je vysílán od pondělka 21.9. 2009 do neděle 4.10. 2009. Moderuje ho a připravuje Jan Klička, vedoucí domácí redakce těchto novin.

Pořad je čtrnáctidenník a diskuse trvá třicet minut. Při pondělní premiéře se vysílá celkem čtyřikrát a během následujících dvou týdnů pak každý den několikrát reprízován. Zájemci ho mohou shlédnout také na internetové adrese http://www.youtube.com/user/upcexpress. Stopáž a periodicita pořadu jsou voleny tak, aby se s ním mohl seznámit skutečně každý zájemce a periodicita navíc dovoluje moderátorovi volit závažnější a přitom stále aktuální téma.

UPC Express je informační, zpravodajský, publicistický a zábavní televizní kanál kabelové televize UPC, který aktuálně vysílá v centrální pražské variantě a v sedmi variantách regionálních. Je dostupný všem zákazníkům analogové a digitální kabelové televize UPC, tedy přibližně šesti stům tisícům českých domácností.

zdroj: PR UPC





Reklama




Vybrané články