Quantcast

Disney Channel hledá hlas pro film Toy Story 3

| redakce | tisk

Jeden český tatínek dostane příležitost namluvit roli Zeleného vojáčka v připravovaném filmu Toy Story 3, jehož premiéra bude už letos v létě.

The Walt Disney Company v České republice vyhlásila na Disney Channel konkurz, který umožní jednomu českému tatínkovi stát se hvězdou filmového hitu Toy Story 3 společnosti Disney Pixar. Film bude mít premiéru v českých kinech 17. června. Jeden tatínek se zapíše do kroniky českého dabingu, protože dostane příležitost namluvit roli Zeleného vojáčka. Jeho hlas už brzy uslyší statisíce diváků v kinech. Vítěz sám dostane VIP lístky pro sebe a své blízké a bude si moci také vychutnat svou premiéru.

Nejdříve musí děti přesvědčit své tatínky, aby šli na stránky www.disneychannel.tv a tam do 28. března nahráli určenou repliku z filmu. Ze všech online příspěvků budou vybrány čtyři nejlepší hlasy. Vítězové pak budou spolu s dětmi, které je přihlásily, pozváni na zkoušku do dabingového studia v Praze. Tam zástupci Disney Channel vyberou konečného vítěze. Disney Channel bude zkoušku finalistů ve studiu zaznamenávat na kameru a záběry z ní odvysílá v období ještě před filmovou premiérou.

Maciej Bral, Vice President a General Manager společnosti Disney Channels pro střední a východní Evropu, Turecko, Řecko a Jižní Afriku, k tomu říká: "Návrat klasických filmů Toy Story vyvolal značný zájem. Máme radost, že můžeme díky této neobvyklé soutěži nabídnout jednomu dítěti možnost udělat ze svého tatínka českou dabingovou hvězdu ve filmu ´Toy Story 3´".

Tvůrci mimořádně oblíbeného filmu TOY STORY: Příběh hraček znovu otevírají krabici s hračkami a vracejí návštěvníky kin do jejich úžasného světa. Ve filmu TOY STORY 3: Příběh hraček Andy vyrostl a připravuje se na svůj odjezd z domu na studia. Buzz, Woody a další jeho věrné hračky se proto obávají nejasné budoucnosti. Režisér Lee Ulrych (spolurežíroval i TOY STORY 2: Příběh hraček a Hledá se Nemo) udělal z TOY STORY 3: Příběhu hraček nové dobrodružství, tentokrát v Disney Digital 3D. Naše známé hračky se v jeho filmu dostanou do místnosti plné neposedných mrňousků. Ti se už nemohou dočkat, až si na „nové“ hračky sáhnou. Je opravdu těžké zůstat pohromadě a zajistit, že se žádná z hraček v novém prostoru neztratí.

Film produkovala velmi zkušená producentka studia Pixar, Darla K. Andersonová (Auta, Příšerky s.r.o). Scénář vytvořil talentovaný Michael Arndt, který má mimo jiné vynikající cit pro komické situace. Jeho scénář k filmu „Little Miss Sunshine“ byl oceněn Oscarem.

Další informace získáte a přihlásit do soutěže se můžete na www.disneychannel.tv.





Reklama




Vybrané články