Quantcast

Egoist TV, 7TV a Expert TV rozšiřují NTV Plus

| redakce | tisk

Ruská satelitní placená televize NTV Plus (Eutelsat W4 / Eutelsat W7, 36°E) rozšiřuje v těchto dnech svoji programovou nabídku o tři nové stanice - Egoist TV, 7TV a Expert.

Egoist TV je televizní kanál určený především pro muže - vysílá pořady s mužským pohledem na svět, zábavu, nový experimentální TV formát pro dospělé a jiné. Televize vysílá pořady zakoupené v Rusku, Francii, Nizozemí, Anglii, Německu, USA, Kanadě, Mexiku a z dalších zemí.

Kanál Egoist TV je součástí programového balíčku Egoist v Rusku a na Ukrajině. Vysílá 24 hodiny denně v ruském jazyce. Do nabídky bude zařazen 3.8.2010.

Od 5.8.2010 bude součástí NTV Plus zábavní kanál 7TV. Stanice přináší domácí a zahraniční filmy, detektivky a komediální seriály, vzdělávací pořady o cestování, přírodě, dokumentární filmy a také sport, rybaření, hudba a humor. Kanál je součástí programového balíčku Bazovyj v Rusku. Vysílá 24 hodiny denně v ruském jazyce.

Expert je třetí novinkou NTV Plus pro nejbližší období. Divákům přinese obchodní informace, které budou tvořit 60 procent vysílacího času. Televize dále přinese politické a ekonomické zpravodajství, analýzy a komentáře, rozhovory s předními politiky a obchodníky z Ruska a dalších zemí. Ve vysílání stanice divák najde také pořady o historii obchodu, kultuře, životním stylu, koncerty. Stanice se stane součástí balíčku Bazovyj v Rusku a na Ukrajině. Kanál bude vysílat 24 h denně.

zdroj: NTV Plus





Reklama




Vybrané články