Quantcast

Chorvatská Max TV se třetím multiplexem na 16E

| redakce | tisk

Na chorvatském trhu začíná boj o satelitní diváky. Po mezinárodních platformách Digi TV a Total TV začíná o zákazníky bojovat také místní T-Com. Společnost hodlá satelitní televizi použít pro dokrytí území, kde není možné z různých důvodů využívat IPTV platformu Max TV.

Ke stávajícím 2 multiplexům na satelitu Eutelsat Sesat 1 na pozici 16°E (freq. 11,510 a 11,557 GHz, pol. H, SR 30000, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK) byl uveden do testovacího provozu třetí transpondér Max TV, který pracuje na satelitu Eutelsat W2M. Ten zatím neobsahuje žádné programy.

technické parametry:

• Eutelsat W2M (16°E), freq. 11,676 GHz, pol. V, SR 30000, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, CA Nagravision 3 (Nagra Media Access)

Max TV přinese divákům nabídku v moderních technologiích - na třech DVB-S2 transpondérech budou šířeny programy v kompresním formátu MPEG-4. V nabídce jsou klasické mezinárodní programy jako Eurosport, Eurosport 2 North East, CNN International, CNBC Europe, VH1, kanály Discovery, Animal Planet, Nat Geo Ch, Nat Geo Wild, HBO Adria, HBO Comedy Adria, Cinemax, Cinemax 2 a řada dalších.

Všechny programy jsou kryptované systémem Nagra Media Access (tzv. Nagravision 3).

Z důvodu spuštění nového DVB-S2 multiplexu Max TV musela zde skončit distribuce britských kanálů Five (CA Power VU) na kmit. 11,682 GHz, pol. V.





Reklama




Vybrané články