Quantcast

Albánie: Astra2Connect rozšiřuje dostupnost

| redakce | tisk

Společnost SES Astra dnes oznámila, že poskytne Albánské poště její satelitní širokopásmový internet Astra2Connect zákazníkům k bezplatnému poskytování ve venkovských oblastech po celé zemi.

Astra2Connect bude Albánská pošta také využívat pro každodenní provoz. Spolu se Starsat, distribučním partnerem Astra2Connect v Albánii, broadbandový přístup k satelitnímu internetu od Astry, bude nainstalován na 300 poštách, což je více než polovina všech poštovních úřadů v zemi.

Albánská pošta je první poštovní operátor, který bude Astra2Connect využívat v takovém měřítku. Díky nové službě budou mít zákazníci na venkově v Albánii přístup k rychlému spolehlivé komunikaci prostřednictvím internetu.

Satelitní broadbandové terminály na těchto poštách umožní využívat k internet k obchodním a komunikačním aktivitám jako je prohlížení internetových stránek, e-mailů, e-komerci, e-learning, e-payments a VoIP. Tento projekt je základem vládního programu Digital Albania, který odstartoval v roce 2005.

Služba Astra2Connect je poskytována prostřednictvím distribučních partnerů pro koncové zákazníky v Evropě, na Středním Východě a v Africe. Služba je dostupná kdekoliv v rámci rozsahu pokrytí družice.





Reklama




Vybrané články