Quantcast

Televize Fine Living Network hledá Výjimečnou ženu roku 2010

| redakce | tisk

Marketingovou kampaň dnes v České republice spustila ženská lifestyle televize Fine Living Network v souvislosti s novou sérií dokumentů Výjimečné ženy. Ke spolupráci přizvala rádio Kiss98, jejíž posluchači a další příznivci mohou na webových stránkách www.kiss98.cz hlasovat pro jednu z nominovaných žen mezinárodního významu.

Hlavní výhrou pro účastníky je víkendový pobyt v luxusním pražském health clubu BlueOrange. Kabelovou a satelitní televizi Fine Living Network v Česku a na Slovensku zastupuje společnost Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc.

Anketa Výjimečná žena roku 2010 pořádaná televizí Fine Living Network si klade za cíl zvolit nejoblíbenější ženu mezinárodního významu, která na sebe v loňském roce nejvíce upozornila něčím mimořádným nebo inspirujícím,“ říká Václav Mozer, Senior Marketing & PR Manager ze společnosti Chello Central Europe.

Jména dam z nominační desítky jsou známá z kultury, šoubyznysu, politiky, ochrany lidských práv nebo sportu. Tyto ženy jako například herečka Natalie Portmanová, politička Iveta Radičová nebo zpěvačka Lady Gaga se často navzdory okolí dokázaly svými schopnosti a dovednostmi prosadit v dnešním světě a stát se výjimečnými. Tím mohou být inspirací a motivací pro ostatní. I proto akce Výjimečná žena roku 2010 probíhá v březnu, kdy se slaví Mezinárodní den žen a kdy televize Fine Living Network při té příležitosti vysílá nové dokumenty ze série Výjimečné ženy o Jackie Kennedyové, Marilyn Monroe nebo princezně Dianě.

Komunikační mix tvoří soutěžní stránka na webu Kiss98.cz, bannery, rozhlasové spoty, moderátorské vstupy ve vysílání Kiss98 a různé PR nástroje včetně komunikace na Facebooku. Realizaci zajistily marketingové týmy společnosti Chello Central Europe a rádia Kiss98.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články