Quantcast

Eurosport má práva pro ženské a futsalové soutěže UEFA

| redakce | tisk

UEFA dnes ohlásila obnovení víceleté dohody s panevropskou televizní stanicí Eurosport, která přináší velkou podporu a pokrytí mládežnických, ženských a futsalových soutěží UEFA.

Nová dohoda poběží do roku 2013 a její součástí jsou následující soutěže UEFA:

• Každoroční mistrovství mužských a ženských národních týmů v kategorii do 17 a do 19 let;

• Finále Ligy mistryň UEFA a Mistrovstí Evropy žen UEFA 2011/13;

• Celoroční futsalová klubová soutěž UEFA Futsal Cup a soutěže futsalových národních týmů, futsalové mistrovství Evropy UEFA 2011/12.

Eurosport zajistí produkci soutěží v přímých přenosech a záznamech ve vysoké kvalitě na kanálech Eurosport a Eurosport 2. V současnosti je Eurosport přístupný v 59 zemích, 20 jazycích a naladit ho může více než 123 milionů domácností. Eurosport 2 je dostupný ve více než 50 milionech domácností v 47 zemích a 16 jazycích. Eurosport získal vysílací práva na zmíněné soutěže umožňující provozovat pokrytí v televizi, přes internet i mobilní telefony.

Obnovení dohody s Eurosportem komentuje Guy-Lauren Epstein, marketingový ředitel UEFA Events SA:

"Podpora a vývoj fotbalu jsou pro UEFA hlavním posláním. Proto máme z obnovení našeho partnerství s Eurosportem velkou radost. Široké panevropské pokrytí poskytované Eurosportem je klíčovým prvkem pro vývoj a další růst našich mládežnických, ženských a futsalových soutěží. UEFA věří, že Eurosport bude na základě rostoucího zájmu pokračovat ve zvyšování prestiže těchto soutěží v Evropě tím, že z umožní fanouškům přístup k širokému spektru soutěž UEFA. Velmi se těšíme na pokračování našeho úspěšného partnerství.“

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články