Quantcast

Setkání CS Link s prodejci a montážníky

| redakce | tisk

V úterý 24. 5. se v brněnském hotelu Voroněž konalo historicky 1. setkání CS Link s prodejci a montážníky v Čechách. Konference proběhla za hojné účasti obchodníků CS Link ve velmi příjemné a přátelské atmosféře.

Uvolněná atmosféra byla ještě umocněna „tváří“ CS Linku - hercem a bavičem Zdeňkem Izerem, který celou akci moderoval a na závěr návštěvníky potěšil svým zábavným vystoupením. Mimo zábavy byly na pořadu dne samozřejmě i novinky a zásadní změny u CS Linku, kterých se za poslední dobu událo požehnaně. Můžeme zmínit např. změnu majitele, nové logo, masivní mediální kampaň, nové programy, nové akční nabídky a nový kódovací systém Irdeto.

Další prezentace byla věnována novému věrnostnímu programu a všeho co s tím souvisí. Při této příležitosti byl vyhlášen a odměněn nejaktivnější obchodník z věrnostního programu. CS Link na akci pozval i dva zajímavé hosty. Zástupce filmového programu HBO představil nejžhavější novinky na programech HBO, HBO2 a Cinemax, na které je v současnosti u CS Link jedinečná akce.

Druhý host - zástupce SES ASTRA přispěl svou poutavou prezentací na téma „Astra pohledem různých národů Evropy“. Překvapením na závěr bylo slosování o zájezd na centrálu Astry. Stejně tak jako na slovenské konferenci, která proběhla v březnu, bylo vylosováno 7 šťastlivců. Již v červenci budou moci nahlédnout do zákulisí Astry v lucemburském Bezdorfu. Pro mnoho pozitivních ohlasů plánuje CS Link v této tradici pokračovat i nadále a s největší pravděpodobností se již na podzim budeme moci těšit na další setkání s operátorem.

Fotoreportáž ze setkání prodejců CS Link si můžete prohlédnout v sekci Galerie, eventuálně přímo na tomto linku.





Reklama




Vybrané články