Quantcast

Řecká DTH platforma OTE TV na 9E

| redakce | tisk

Řecký telekomunikační operátor OTE spustil novou DTH službu na satelitu Eurobird 9A (9°E). Společnost integruje všechny svoje služby placené televize pod jednu značku - OTE TV. Služba OTE TV Via Satellite bude poskytovat dva programové balíčky.

Levnější s menším počtem programů pod názvem Family Pack za 14,90 eur měsíčně a dražší Full Pack za cenu 19,90 euro měsíčně.

OTE TV Via Satellite má více než 40 programů z toho 8 stanic je v HD rozlišení. Family Pack obsahuje stanice řecké veřejnoprávní televize a dále filmové stanice Universal Channel, Fox Life, FX, Sundance Channel HD, sportovní Eurosport HD, ESPN America HD, Eurosport 2, Extreme Sports, ESPN Classic, dokumentární National Geographic Wild HD, Discovery Channel, Discovery Science, Investigation Discovery, dětské Disney Channel, Nickelodeon HD, Kids Co, Baby TV, lifestylové TTLC, Fashion TV, World Fashion, Style TV, hudební MTV HD, Mad Hits, VH1 a C Music TV.

Full Pack obsahuje také vlastní sportovní kanály OTE Sport 1, OTE Sport 2, OTE Sport 3 a OTE Sport HD.

IPTV služba operátora Conn-x TV byla přejmenována na OTE TV via Conn-x a nabízí stejné ceny a programy jako služba přes satelit. Klienti na IPTV mají také přístup ke službám VOD (video na požádání) - (OTE Cinema on Demand a OTE Club on Demand.

OTE TV Via Satellite využívá DVB-S2/8PSK a MPEG-4. Operátor nabízí svým abonentům hybridní set top boxy KAON se systémem podmíněného přístupu NDS Videoguard, který umožní i příjem lokálních i národních kanálů šířených v DVB-T.

S duo LNB budou moci zákazníci přijímat programovou nabídku z pozic 13°E a 9°E. Na první zmíněné pozici je konkurenční služba Nova Hellas.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články