Quantcast

Kvality B2B služeb od UPC potvrzeny

| redakce | tisk

Divize UPC Business společnosti UPC, největšího domácího provozovatele digitální televize a předního poskytovatele internetových, telefonních a B2B služeb, získala v říjnu tohoto roku certifikáty řízení jakosti podle mezinárodních norem ISO 9001 a ISO 27001.

První certifikát odkazuje na vysokou kvalitu poskytovaných B2B (Business to Business) služeb a na jejich vstřícnost zákazníkům. Druhý pak na vysokou míru zajištění bezpečnosti používaných informačních a komunikačních technologií, integrity a důvěrnosti informací a zvládnutí rizik možných hrozeb způsobených zvenčí či následkem chybného lidského chování.

Udělené certifikáty svědčí o kvalitě našich B2B služeb a o jasně definovaném systému zákaznické podpory. Obojí nám umožňuje průběžně reagovat na potřeby a požadavky jednotlivých zákazníků tak, aby byli i do budoucna plně spokojeni“, komentuje udělení mezinárodních certifikátů Václav Bartoň, generální ředitel UPC a dodává: „bezpečnostní certifikát pak potvrzuje, že číkoliv a jakákoliv data budou s UPC v bezpečí. O tom ostatně svědčí i skutečnost, že jsme první domácí společností, přes jejíž síť může probíhat on-line obchodování se státními dluhopisy.“

ISO 9001 upravuje systém řízení společnosti tak, aby dosáhla kvalitních výsledků. Upravuje rovněž oblasti, jako jsou odpovědnost managementu, management zdrojů, způsob měření, analýz či zlepšování.

ISO 27001 ISO 27001 je normou určenou pro systémy managementu bezpečnosti informací. Podporuje plnění požadavků týkajících se například ochrany osobních údajů a dalších oblastí, ve kterých je třeba zajistit bezpečnost poskytnutých informací.

S držením těchto typů mezinárodních certifikátů se výrazně zvyšuje důvěryhodnost, spolehlivost a konkurenceschopnost příslušné společnosti např. ve vztahu k zákazníkům, investorům, bankám a dalším. Certifikáty zároveň ukazují, že společnost zvládá rizika spojená s hrozbami, které se mohou objevit jak v samotných aktivitách, tak v jejím okolním či interním prostředí. Jsou výhodou při ucházení se o státní zakázky.

Více informací o společnosti UPC a o jejích B2B službách získají zájemci na www.upc.cz.

zdroj: UPC





Reklama




Vybrané články