Quantcast

1.12.2011 startuje rakouská ATV2

| redakce | tisk

Ve čtvrtek 1. prosince 2011 ve 12:45 hodin zahájí v Rakousku vysílání nový komerční kanál ATV2. Druhý program rakouské ATV bude klást důraz na zábavu a informace. ATV2 bude vysílat vlastní produkci, filmy a seriály.

Ve vysílání ATV2 najdou diváci vedle zpráv, počasí, informací a pořady vlastní tvorby. ATV a ATV2 se v budoucnu budou vzájemně doplňovat. Od pondělí do čtvrtka bude ATV2 v primetime vysílat filmy a seriály, o víkendech vlastní tvorbu. ATV2 odvysílá například reality show Farmář hledá ženu, 24 hodin - Policie v akci, Stargate Atlantis, Dead Zone, Star Trek, Sanctuary.

Dále ATV2 přinese vlastní formáty - doku a reality série Teenagerka matkou, Dluhové pasti, Muži sami doma, Život pro krásu. Zpravodajská relace ATV Aktuell bude v 17:05 a 18:30 hodin. Po skončení druhého vydání bude předpověď počasí ATV Wetter.

Na ATV2 dostane prostor také umění a kultura. Koncerty, opery a kulturní akci najdou vysílací prostor na nové stanici. Na velikonoční neděli 8.4.2012 je naplánováno nejlepší operní představení z Metropolitní opery v New Yorku a Curychu Opera House.

ATV2 bude vysílat přes kabelové operátory v Rakousku a kódovaně přes satelitní systém Astra (19,2°E). Pro příjem bude nutná přístupová karta ORF, případně předplatné Sky Austria.

technické parametry:

• Astra (19,2°E), freq. 11,244 GHz, pol. H, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, CA CryptoWorks, Irdeto, Nagravision, Videoguard

zdroj: DF, ATV





Reklama




Vybrané články