Quantcast

Slovak Sport TV od května na Astře. Sportovní přenosy zatím na CETV

| redakce | tiskobrázek k článku: Slovak Sport TV od května na Astře. Sportovní přenosy zatím na CETV

Nový sportovní kanál s názvem Slovak Sport.TV hodlá zahájit vysílání na satelitu Astra v květnu letošního roku. Stanice bude šířena také prostřednictvím kabelových operátorů, kteří se rozhodnou zařadit novinku do své nabídky.

"Na projekte sa robi, pripravuje sa aj nova webova stranka, rokujeme so sportovymi zvazmi, s novymi pracovnikmi a riesime milion dalsich veci," říká ředitel Slovak Sport.TV Robert Gregus.

Stanice Slovak Sport.TV má vysílací práva k některým sportovním přenosům, které zatím vysílá na sesterské regionální televizi CETV (Central European TV).

"Robime ako jedini cez CETV priame prenosy z finale basketbalovej extraligy. Na buduci tyzden sa pripravuju prenosy z majstrovstiev sveta vo florbale zien z Nitry. Zaznamy zo stretnuti najdete na facebookovej stranke Slovaksportu," uvedl na svých stránkách televize ředitel SlovakSport.TV Robert Gregus.

Slovak Sport TV se chce zaměřit na exkluzivní přenosy a záznamy z domácích (slovenských) sportů jako je basketbal, volejbal a házená, zápasy fotbalové a hokejové ligy, florbalu a hokejbalu. Televize plánuje také automobilový sport, golf a mnoho dalšího. Stanice plánuje vysílat 24 hodiny denně 7 dní v týdnu. Program bude k dispozici v HD rozlišení.





Reklama




Vybrané články