Quantcast

Telefónica potvrdila zařazení TV Fanda do nabídky O2TV

| redakce | tisk

Telefónica zařazuje do programové nabídky digitální televize O2 TV nový televizní kanál TV Fanda společnosti Nova Group. Diváci O2 TV mohou nový kanál zaměřený zejména na mužské publikum sledovat od 14. července 2012.

FANDA se automaticky objeví v televizní nabídce v noci z 10. na 11. července, kdy na pozici 17 nahradí Noe TV, která se přesune na pozici 182. Nový kanál se objeví hned na první stránce nabídky kanálů O2TV.

Nový televizní kanál z dílny multimediální společnosti Nova Group přináší vše, co muže baví a čím žijí: napětí, hru, zábavu, vzrušení, adrenalin, soutěživost, výkony, akci a v neposlední řadě erotiku. Diváci se mohou těšit na RedNews, magazín pro moderní muže, kteří si chtějí užívat auta, hi-tech, adrenalin a ženy. Ženy se objeví v dalších dvou magazínech Playboy a Marc Dorcel.

Na obrazovce nového televizního kanálu se objeví také filmové lahůdky jako Ronin, Mlčení jehňátek, Nejhorší obavy, Krvavý diamant, Zachraňte vojína Ryana nebo Rudý Baron. Na své si přijdou i diváci seriálů, kterým FANDA odvysílá díly Útěku z vězení, Kriminálky New York, 24 hodin, Hranice nemožného, Hvězdné brány a další. Součástí programové nabídky budou i dokumenty jako Letecké katastrofy a Mega transporty. Sportovním fanouškům FANDA přinese přímé přenosy Gambrinus ligy, UEFA Europa League a Tipsport extraligy. Nový program uspokojí i diváky drsnějších sportů, bude totiž pomítat zápasy ve wrestlingu, boxu a kikboxu.





Reklama




Vybrané články