Quantcast

Discovery připomene Neila Armstronga

| redakce | tisk

Discovery Channel, Discovery Science a Discovery Networks International vzdají hold Neilu Armstrongovi premiérou speciálního pořadu a tématickou programovou nabídkou po celý týden

Minulý týden zemřel jeden z největších průkopníků v dějinách lidstva, Neil Armstrong. Armstrongův příběh nabízí obrázek historického okamžiku, který byl zásadní nejen pro Spojené státy, ale také pro lidstvo samotné. Díky spojení převratného vědeckého výzkumu a technického vývoje mohla být uspokojena lidská touha po poznání. Jako připomínku Armstrongova života a jeho bezpočtu příspěvků k vesmírnému výzkumu odvysílají televizní kanály Discovery Channel a Discovery Science v mimořádné premiéře pořad JEDEN VELKÝ SKOK: POCTA NEILU ARMSTRONGOVI, kde se objeví mimo jiné záběry z jeho posledního veřejného vystoupení. V pořadu zazní i rozhovory s ostatními členy posádky Buzzem Aldrinem a Michaelem Collinsem. Díky unikátním materiálům z archivů projektu Apollo 11 budou diváci moci sledovat celou cestu od počátečního výcviku přes procházku po Měsíci až po návrat na Zemi.

Pořad bude nejprve uveden ve Spojených státech, premiéra je plánována na sobotu 1. září. Shlédnout jej budou moci i diváci mezinárodní sítě Discovery ve více než 200 zemích světa. JEDEN VELKÝ SKOK: POCTA NEILU ARMSTRONGOVI byl vyroben v koprodukci Discovery Canada, Discovery Channel a Discovery Science.

V průběhu celého týdne budou Discovery Channel a Discovery Science vysílat speciální programové bloky připravené ve spolupráci s NASA, které připomenou Neila Armstronga a dějiny dobývání vesmíru, s exkluzivními rozhovory s významnými astronauty a konstruktéry.





Reklama




Vybrané články