Quantcast

Box: Vitalij Kličko vs. Manuel Charr na FANDOVI a VOYO.cz

| redakce | tisk

Celý svět bedlivě sleduje současnou kuriózní situaci v těžké váze profesionálního boxu, kdy tituly mistra světa všech čtyř hlavních federací drží bratři Kličkové a každý čeká, kdy jejich absolutní nadvláda padne.

Další ze soubojů o titul mistra světa organizace WBC Vitalije Klička, tentokrát s Manuelem Charrem, mohou diváci sledovat v přímém přenosu na FANDOVI a VOYO.cz již tuto sobotu 8. září od 20:55.

Starší z bratrů Vitalij si na Ukrajině buduje politickou kariéru a před ukrajinskými parlamentními volbami odvážně vstupuje do ringu obhajovat pás WBC proti dosud neporaženému Němci s libanonskými kořeny Manuelu Charrovi.

Ten si na mnohem staršího Klička věří a nepřipouští si žádný scénář, ve kterém by prohrál. Dosud v profesionálním ringu nenašel přemožitele a prý na této skutečnosti nehodlá nic změnit. Pokračuje v tvrdém tréninku, aby si 8. září na Olympijském stadionu Moskvě připsal své 22. vítězství v kariéře.

To Vitalij Kličko odcházel z ringu jako vítěz 44krát a 40 svých soupeřů knockoutoval. Prohrál pouze dvakrát, a to ho v obou případech na cestě za vítězstvím zradilo zdraví a musel odstoupit kvůli zranění.

Napjatě očekávaný duel mezi Vitalijem Kličkem a Manuelem Charrem mohou diváci sledovat v přímém přenosu na FANDOVI a VOYO.cz 8. září 2012 od 20:55.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články