Quantcast

Auta ze záhrobí 2 - automobilová reality show na Viasat Explorer

| redakce | tisk

Televizní stanice Viasat Explorer uvede druhou sérii úspěšné reality show Auta ze záhrobí. Mark Worman, majitel Welby's Car Care ve Springfieldu, se v nových dílech automobilového seriálu zaměří na restaurování silných Chryslerů a navrátí lesk slavným veteránům, jako jsou Cudy Phantasm, Charger R/T, Charger Dayton či Sunroof Challenger.

Diváci tak mají jedinečnou příležitost nahlédnout pod kapotu vzácným autům a do dílny specialistů z Oregonu.

Mark, Daren, Josh a Royal jsou profesionály ve svém oboru. Umí opravit auta, která jsou nepojízdná a o kterých by každý řekl, že jsou neopravitelná, a bez váhání je odvezl na vrakoviště. Tento tým však bere opravu a restaurování takových vozů jako výzvu! Umí je vzkřísit a vrátit jim původní lesk i zašlou slávu.

Automobilový nadšenci se budou v první polovině druhé série tohoto seriálu soustředit především na modely aut z roku 1971 - Cudy a Charger R/T. Při práci se však dostanou do časového skluzu, s nímž se budou muset vypořádat. Mark se navíc rozhodne vyhledat odborného asistenta, který by pomáhal týmu s průzkumem historické stránky restaurování.

Auta ze záhrobí 2 - automobilová reality show na Viasat Explorer
▲ Auta ze záhrobí 2 - automobilová reality show na Viasat Explorer

V dalších dílech sehraje hlavní roli motorový hrdina z hororu Phantasm, jež dá Markovi a jeho spolupracovníkům pořádně zabrat. Jejich maximální pozornost je věnována výrobě a montáži hnacího hřídele. Na první jízdu tohoto černého skvostu Cudy Phantasm se přijede dokonce podívat několik herců ze zmíněného hororu.

V závěru druhé série se profesionálové z Welby's Car Care vrhnou na opravu mimořádně vzácného modelu Charger Daytona a Sunroof Challenger. Budou muset pracovat přesčas a vypořádá se s nedostatkem času, který na zakázky dostaly! Podaří se jim to?

To se dozvíte v druhé sérii automobilové reality show plné netradičních zážitků, adrenalinu i humoru. Při natáčení pokračování tohoto úspěšného seriálu oslavil Mark Worman své padesáté narozeniny! Auta ze záhrobí startují 29. října od 19:30 na Viasat Explorer.





Reklama




Vybrané články