Quantcast

Kazachstán: CaspioNet pod novým názvem Kazakh TV

| redakce | tisk

Dne 1. září 2012 kazašská televizní agentura Khabar provedla rebranding svého mezinárodního kanálu CaspioNet. Nyní se satelitní kanál z Kazachstánu vysílá pod názvem Kazakh TV. Nové logo a název symbolizují začátek velkých změn, vizuálu i obsahu stanice.

Změny souvisí s 10. výročím kanálu CaspioNet, které televize oslaví 25. října 2012. Kazakh TV je možné sledovat mj. ze satelitního systému Eutelsat Hot Bird na pozici 13°E.

Kazakh TV je prvním mezinárodním satelitním kanálem z Kazachstánu. Vysílá 24 hodiny denně ve třech jazycích - kazašsky, rusky a anglicky. Úkolem stanice je informovat zahraniční diváky o událostech a životě v Kazachstánu - rychle a objektivně přinášet stanoviska Kazachstánu k hlavním problémům mezinárodní politiky.

Kazakh TV je šířen v 93 zemích, včetně Severní a Jižní Ameriky, Střední Asii, Kavkazu, Středního Východu a severní Afriky. Stanice je dostupná pro 99 milionu diváků.

Diváci v Evropě mohou stanici Kazakh TV sledovat volně (zdarma) prostřednictvím satelitu, Kanál vysílá na parametrech CaspioNet.

technické parametry:

Eutelsat Hot Bird 13B (13°E), freq. 12,149 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4.

Stanice je také šířena ze satelitů Hellas Sat 2 (39°E) a Eutelsat 36B (36°E).

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články