Quantcast

TV Barrandov a personální změny

| Martin Vyleťal | tisk

V minulém týdnu došlo na českém televizním trhu k významné změně. Komerční TV Barrandov změnila majitele. Televizi od Moravia Steel koupila společnost Empresa Media Jaromíra Soukupa.

S prodejem TV Barrandov došlo k zatím jediné personální změně. Z televize po pěti letech odešel Janis Sidovský. "Přeji novému managementu hodně štěstí a především, aby brzy překonali rekordy ve sledovanosti, kterých jsem se svým týmem za dobu vedení vlastní tvorby dosáhl," uvedl při svém odchodu Janis Sidovský.

Spekuluje se ale o dalších změnách v managementu stanice. Serveru parabola.cz se podařilo získat vyjádření šéfky TV Barrandov.

"Možné personální změny související s prodejem TV Barrandov jsou součástí striktně interních jednání. Se zástupci nového majitele jsme se jasně domluvili, že současnou situaci nebudeme komentovat," říká webu parabola.cz generální ředitelka TV Barrandov Martina Lišková.

"Považuji tedy jakákoliv vyjádření médiím, a 'fabulace tzv. nezávislých zdrojů' za eticky nepřijatelné a poněkud ukvapené," dodává.





Reklama




Vybrané články