Quantcast

Bulharsko: Satelitní TV bude dostupná na pobočkách operátora Mtel

| redakce | tisk

Bulharský mobilní operátor Mtel začne ve své síti poboček nabízet televizní vysílání do domácností (Direct-to-Home, DTH), které pro platformu Satellite BG šíří lucemburský satelitní operátor SES.

Výhodou satelitního televizního vysílání je 100% pokrytí Bulharska, stejně jako špičková kvalita obrazu a zvuku.

Bez nutnosti se dlouhodobě vázat budou uživatelé služby mít k dispozici 50 digitálních kanálů včetně nejoblíbenějších místních i lokalizovaných zahraničních stanic. Balíček obsahuje dlouhou řadu filmových, sportovních, hudebních a jiných žánrových kanálů. Satellite BG je na bulharském trhu jednička co do počtu HD programů, kterých nabízí 28. Vzhledem k tomu, že vysílá přes orbitální pozice ASTRA 23.5° a 19.2° východně, mohou zákazníci této platformy sledovat i dalších více než 200 zahraničních stanic včetně tří 3D programů.

Aktivační poplatek služby činí jednorázových 25 BGN (325 Kč), splatných spolu s prvním pravidelným poplatkem za využívání služby; výše měsíčního předplatného činí 38 BGN (494 Kč). Využívání služby na druhém TV přijímači je zdarma: za aktivační poplatek 25 BGN uživatel obdrží druhou přístupovou kartu.

První prodejny Mtel budou službu nabízet v Balčiku, Blagoevgradu, Burgasu, Varně, Plevenu, Plovdivu, Ruse, Sandanském, Sevlievu, Staré Zagoře a Šumenu. Koncem měsíce října bude balíček k dispozici na všech pobočkách Mtel.





Reklama




Vybrané články