Quantcast

Eska TV s hybridní televizí ve standardu HbbTV

| redakce | tisk

30. listopadu 2012 stanice Eska TV spustila svoji hybridní televizi ve standardu HbbTV. Díky této technologii televizní diváci mají přístup k dalšímu multimediálnímu obsahu. Nová služba je dostupná pro diváky digitálního pozemního vysílání.

HbbTV není v satelitní distribuci Eska TV. Vedle Eska TV využívá HbbTV také polská veřejnoprávní televize TVP (Telewizja Polska). Opět jen v DVB-T.

Portál HbbTV dostupný u hudební televize Eska obsahuje další textové informace jako jsou hudební novinky a drby o interpretech a jejich děl. Informace pocházejí z webových stránek Hotplota.pl, Eska.pl, Fabrykamuzy.pl a Eskarock.pl patřící firmě Time S.A.

Eska TV s hybridní televizí ve standardu HbbTV
▲ Eska TV s hybridní televizí ve standardu HbbTV

S pomocí portálu HbbTV může vysílatel odkazovat na aktuální TV program Eska TV a rozhlasových stanic společnosti Grupa Radiowa Time (Radio Eska, Eska Rock, WAWA a Vox FM).

Uživatelé televizorů a DVB-T tunerů s podporou služby HbbTV získají přístup k dodatečnému obsahu díky speciální aplikaci, která signalizuje v pravém dolním rohu obrazovky. Pak stačí stisknout červené tlačítko na dálkovém ovladači.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články