Quantcast

Také Intelsat poskytne kapacitu pro koncert 12-12-12

| redakce | tisk

Přední poskytovatel satelitní služeb Intelsat SA se rozhodl darovat satelitní kapacitu pro koncert 12-12-12 na podporu obětí hurikánu Sandy. Koncert bude šířen prostřednictvím satelitů Galaxy 17, Intelsat 11 a Intelsat 805 pro diváky v celé Severní Americe a Jižní Americe.

Signál 12-12-12 bude distribuován do celého světa a bude dostupný pro téměř 2 miliardy lidí prostřednictvím televizních přenosových linek, rádií a internetu. Koncert bude k dispozici pro 114 milionů televizních domácností v USA a pro více než 400 milionu TV domácností prostřednictvím sítí a přenosových kanálů v Severní Americe, Jižní Americe, Evropě, Africe, Asii a Austrálii.

Koncert se bude konat v Madison Square Garden a svoji účast přislíbili následující interpreti: Bon Jovi, Eric Clapton, Billy Joel, Alicia Keys, The Rolling Stones, Bruce Springsteen & the E Street Band, Kanye West, The Who a Paul McCartney.

"Je mi ctí podpořit tuto akci prostřednictvím datu satelitní kapacity, která přímo pomůže lidem zasaženými hurikánem Sandy," řekl viceprezident Intelsatu Global Sales Kurd Riegelman.

Koncert vyrábí James Dolan, předseda The Garden Masidon Square, John Sykes, předseda Clear Channel Entertainment Enterprises a Harvey Weinstein, spoluzakladatel a předseda společnosti The Weinstein.





Reklama




Vybrané články