Quantcast

Jágrovo Kladno poměří síly s Třincem na FANDOVI

| redakce | tiskobrázek k článku: Jágrovo Kladno poměří síly s Třincem na FANDOVI

Hokejová Tipsport extraliga nabídne po vánočních svátcích atraktivní souboj ofenzivních vládců soutěže. Rytíři Kladno se utkají s třineckými Oceláři. V přímém přenosu na FANDOVI budou najednou k vidění tři neproduktivnější hráči sezóny: Růžička, Jágr a Plekanec. Utkání startuje ve čtvrtek 27. 12. 2012 v 18:05.

Třinecký fantom Martin Růžička nasázel v této sezóně už tři hattricky, kladenští tahouni Jaromír Jágr a Tomáš Plekanec se třemi góly v jednom utkání prezentovali dvakrát, stejně jako Ocelář David Květoň. Jeden hattrick už má na kontě také rytířský kapitán Pavel Patera. Slezský tým navíc získal před pár dny Jiřího Hudlera a útočník Calgary se hned v prvním zápase blýskl dvěma zásahy.

Ve vzájemných zápasech se z hvězdných forvardů zatím nejvýrazněji prosadil Růžička, autor dvou branek a jedné asistence. Jágr skóroval jednou, Plekanec je zatím proti defenzívě loňského mistra bez bodu. I tak Kladno vyhrálo první duel na svém ledě, Třinec byl zase lepší v dalším vyrovnaném klání ve své aréně.

Bilance je tedy, před třetím vzájemným střetnutím, v sezóně vyrovnaná.

Přímý přenos 34. extraligového kola začíná ve čtvrtek 27. 12. Na FANDOVI od 18:05.

zdroj: TV Nova





Reklama




Vybrané články