Quantcast

Finále basketbalového Eurocupu v produkci Eurosportu 2

| redakce | tisk

Eurosport 2 bude ŽIVĚ a v HD vysílat finálový zápas basketbalového Eurocupu. Finále mezi Uxue Bilbao Basket a Lokomotivem Kubáň se bude konat 13. dubna v belgickém Charleroi. Bývalá světová basketbalová hvězda Aleksandar „Saša“ Đorđević bude finále analyzovat přímo z on-site studia Eurosportu 2 v hale Spiroudome.

Finále v Charleroi bude závěrečným přímým přenosem z Eurocupu 2012-2013, který mohli basketbaloví fanoušci sledovat ŽIVĚ po celou sezónu na Eurosportu 2. Partnerství s pořadatelem basketbalové Euroligy bude pokračovat až do konce sezóny 2014-2015.

Výrobní štáb Eurosportu 2 bude sledovat oba finalisty nejen na hřišti, ale již od okamžiku příletu a během celého jejich pobytu v Charleroi.

ŽIVÉ vysílání začne ve 20:30.
Na úvod živého vysílání je připraveno 30minutové představení obou týmů, které nabídne souhrn jejich cesty do finále a také pohled do zákulisí, ve kterém se Eurosport 2 zaměří na přípravu obou finalistů, jejich speciální tréninkové metody a taktickou přípravu.

Top poradce „Sasha“ Đorđević se o svůj odborný názor podělí s fanoušky přímo z on-site studia Eurosportu 2. Těsně před zápasem, během poločasu a okamžitě po skončení finále, bude analyzovat taktiku i výkony hráčů. Kariéra bývalého srbského reprezentanta je ozdobena řadou titulů, mezi nimiž vyníká zlato z mistrovství světa (1998), mistrovství Evropy (1991, 1995 a 1997), stříbrná olympijská medaile (1996) a prvenství v Eurolize s Partizanem Bělehrad (1992).

Novinář Robbie Nock bude bezprostředně po skončení finále připraven s živým rozhovorem s nejužitečnějším hráčem finále a vyzpovídá také další protagonisty zápasu a oba trenéry.

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články