Quantcast

Hvězdný Bayern Mnichov zítra na Sport 1

| redakce | tisk

Německý favorit na vítězství v Lize mistrů Bayern Mnichov naplno rozjede svůj precizně fungující fotbalový stroj rovněž v semifinále německého poháru proti hostujícímu Wolfsburgu a diváci televize Sport1 budou exkluzivně u toho v úterý 16. dubna od 20.30.

Druhé utkání o postup do červnového finále prestižního poháru DFB Pokal se uskuteční o den později ve stejný čas, kdy se střetne VfB Stuttgart s Freiburgem, ve vysokém rozlišení odvysílá stanice Sport2 HD. Placené televize Sport1 a Sport2 HD provozuje společnost Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc. Reklamní čas prodává agentura Atmedia.

Fotbalová sezóna vrcholí a fanoušci kvalitní kopané mohou na Sport1 a Sport2 HD sledovat špičkové výkony prestižních zahraničních celků. Stejně je tomu v případě německého poháru, v němž se během úterý a středy rozhodne o složení finálové dvojky.

Největší pozornost poutá velkoklub Bayern Mnichov. „Jeho forma v této sezóně je dech beroucí. Už po 28 kolech je jistým vítězem Bundesligy, zároveň se probojoval do semifinále Ligy mistrů a eventuální postup do finále DFB Pokal by posunul bavorský celek ještě blíže k zisku treblu, který by trenéra Juppa Heynckese definitivně zapsal do historie,“ vysvětluje v očekávání atraktivního fotbalového představení Michal Micka, komentátor televize Sport1. Dále upozorňuje na očekávanou českou účast, za Wolfsburg by měl nastoupit Jan Polák. „Trenér Hecking na něj pravidelně spoléhá i v Bundeslize,“ zdůrazňuje význam českého hráče Michal Micka. Bayern-Wolfsburg živě vysílá Sport1 v úterý 16. dubna od 20.30.

Příznivci německé kopané si nesmí nechat ujít ani středeční semifinále. „Stuttgart vyhrál pohár již třikrát a Freiburg je velké překvapení v sezóně, už jen účast v semifinále pro něj znamená obrovský úspěch,“ odhaluje profily účastníků Milan Štěrba, komentátor Sport2 HD. „Freiburg se v lize během zimy nacházel v sestupovém pásmu, po nástupu kouče Streicha neprohrál devět zápasů v řadě, a tak se díky klidné pozici ve středu tabulky nyní může naplno soustředit na pohár. Streich ho s juniorským týmem Freiburgu vybojoval třikrát, teď má stejnou ambici v seniorské kategorii,“ poukazuje na překvapení ve skladbě středeční dvojice Milan Štěrba. Navíc za něj zřejmě nastoupí obránce Pavel Krmaš, který v únoru prodloužil smlouvu s Freiburgem o další rok. Přímý přenos ve vysokém rozlišení Stuttgart-Freiburg startuje na Sport2 HD ve středu 17. dubna ve 20.30.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články