Quantcast

Bělorusko spustil placené kanály v DVB-T2

| redakce | tisk

Belorusskij radiotelevizionnyj peredayushhij czentr (BRTPC) spustil 25.6.2013 placené programy šířené prostřednictvím digitálních terestrických vysílačů v Bělorusku. Operátor poskytuje další kanály za poplatek v novém multiplexu, který pracuje ve standardu DVB-T2.

Služba je poskytována pod značkou ZALA a skládá se z balíčku Standard TV v ceně 34.050 rublů měsíčně (pro fyzické osoby) a 28.375 rublů (pro právnické osoby).

V současné době je služba ZALA dostupná ze dvou vysílačů s výkonem 1 kW na K46 pro obyvatele města Berazino. Balíček obsahuje 26 televizních stanic, z toho 8 pochází z volné nabídky z MUXu 1 v DVB-T.

Seznam šířených kanálů: STB, Europa Plus TV, Ewrokino, RTR-Bielarus, Cartoon Network, ONT, Bielarus 3, 8 kanal, Bielarus 2, Bielarus 1, NTV-Bielarus, Ochota i rybalka, Moja planeta, Setanta-Sport, Russkij Illusion, TV21, STS-Bielaruś, STV, Nasze kino, TV3, Mir, Detskij, KHL-TV, Szanson TV, Rossija K a Usadba. Vysílání je zatím v testovacím režimu. Seznam a počet kanálů se proto může změnit.

zdroj: satkurier.pl, telesat-news.net





Reklama




Vybrané články