Quantcast

Zůstaňte po škole s hvězdami filmů na Film+

| redakce | tisk

Nechat „po škole“ hvězdy filmového nebe si vzal za své filmový kanál Film+ prostřednictvím nového dramaturgického bloku ve vysílání nazvaného, S Film+ po škole. Každý čtvrtek večer, počínaje datem 5. 9., si mohou diváci Film+ vychutnat hvězdy filmového nebe v rolích žáků, profesorů, trenérů, ředitelů škol nebo jiných netradičních rolích.

Diváci Film+ na svých obrazovkách uvidí ikony filmového plátna a držitele Oscarů, Julii Roberts, Colina Firthe, Toma Hankse, držitele Zlatého Globu Bruce Willise a další hvězdy Diane Lane, Keanu Reevese a mnoho dalších.

A jaké filmy, samozřejmě nepřerušované reklamou, si mohou diváci vychutnat?

Filmovým hitem tematického bloku, S Film+ po škole je bezesporu historické životopisné drama, Králova řeč, oceněné čtyřmi cenami akademie v kategoriích, film roku, režie, nejlepší herec v hlavní roli a scénář. Ve filmu Králova řeč, jehož příběh se odehrává těsně před vypuknutím 2. světové války a zavede diváky do nitra britské královské rodiny, exceluje Colin Firth. Jeho role nástupce britského panovníka s vadou řeči, se nesmazatelně zapsala do zlatého fondu kinematografie.

Do školních lavic se navrátí Tom Hanks, aby za katedrou spatřil krásnou Julii Roberts, řešící manželskou krizi. Příběh romantické komedie, Moje krásná učitelka je přímo čítankovým příkladem toho, že dobrá komedie umí vyvolat slzy smíchu i dojetí.

Bruce Willis si na sebe vzal těžký úkol ředitele střední katolické školy zmítané skandálem s ukradenými závěrečnými testy, který musí rozhodně vyřešit a nebude to mít jednoduché, neboť hrozí přímo, Atentát na střední.

Film+ svým novým dramaturgickým blokem, S Film+ po škole, navazuje na předchozí projekty, Festivalové perly, Filmové cukrovinky, S Film po Evropě a Legendy Kung- Fu na Film+. Zmíněné projekty jsou součástí naší dlouhodobé a divácky úspěšné dramaturgické koncepce. Tato tvrzení potvrzují výsledky sledovanosti (ATO Mediresearch), jejichž hodnoty pravidelně řadí Film+ na pozice hned za terestrické kanály. Rekordní výsledky vykázal Film+ v pátek 2. 8. kdy dosáhl 2,9% podílu sledovanosti v cílové skupině muži 18 - 49 Cable, přičemž nejúspěšnější film tohoto dne, (Ne)šťastně až navěky získal 9,2% podíl sledovanosti ve stejné cílové skupině,“ uvedla Erika Luzsicza, managing director IKO Cable.

Dalšími filmy v premiérovém programu na září, ze kterých mohou diváci vybírat a následně hodnotit na internetových stránkách www.filmplus.cz nebo diskutovat o nich na našem Facebooku, jsou následující: drama Stormbraker, teenagerovská komedie české produkce Panic je nanic, sportovní film a drama Tvrdá hra s Keanu Reevesem nebo bláznivá komedie Supernáhradník. Psychologický thriller je v zářijové nabídce zastoupen filmem Výchovný tábor. Film vypráví o osudu skupiny teenagerů, s nimiž si rodiče nevědí rady, a proto je pošlou na Fidži do tábora s nápravným programem.

Přeji všem divákům Film+, ať již se v září vrátili do školních lavic nebo na ně s radostí zavzpomínají, aby si v naší programové nabídce našli dobrého společníka pro podzimní večery,“ dodala Erika Luzsicza, managing director IKO Cable.

zdroj: IKO Cable TV





Reklama




Vybrané články