Quantcast

Daniel Klička - nový Country Manager HBO Europe s. r. o.

| redakce | tisk

Novým Country Managerem HBO Europe s. r. o. pro Českou republiku a Slovensko byl jmenován Daniel Klička. Bude zodpovídat za obchodní operace na těchto dvou teritoriích, včetně prodeje, marketingu a generálního managementu.

Odborník, který má bohaté zkušenosti s provozovateli televizních sítí v devadesátých letech působil na Ministerstvu zahraničí ČR, poté pět let pracoval v burzovní společnosti Fio. V letech 2003 - 2008 působil jako manažer ve společnosti UPC Česká republika, od listopadu 2008 do dubna 2012 byl ředitelem společnosti Media Vision.

Do HBO Europe přichází ze společnosti UPC DTH, kde působil jako ředitel satelitního operátora FreeSat.

Daniel Klička - nový Country Manager HBO Europe s. r. o.
▲ Daniel Klička - nový Country Manager HBO Europe s. r. o.

Jsme moc rádi že můžeme v HBO přivítat někoho s takovouto praxí, a věříme že Danielovy zkušenosti budou pro HBO v Čechách a na Slovensku velkým přínosem v jeho dalším růstu,“ řekl Ondřej Zach, jednatel HBO Europe s.r.o.

Do funkce Country Managera HBO Europe s. r. o. Daniel Klička nastupuje od 1. října 2014. Nahradí odstupujícího Ivana Ševčíka, který skončil po vzájemné dohodě k 30. září 2014.

Za tři roky naší spolupráce se Ivan velmi zasloužil o stabilizaci našeho obchodu v Čechách i na Slovensku i o rozvoj nové on-demand služby HBO GO, která byla v průběhu letošního roku úspěšně spuštěna se všemi klíčovými operátory na trhu. I v jeho dalším podnikání přejeme Ivanovi hodně úspěchů,“ řekl Ondřej Zach, jednatel HBO Europe s.r.o. v České republice.

zdroj: HBO





Reklama




Vybrané články