Quantcast

MTS spouští novou ruskou DTH platformu

| redakce | tiskobrázek k článku: MTS spouští novou ruskou DTH platformu

Přední ruská telekomunikační společnost MTS (Mobile TeleSystems OJSC) rozšiřuje svoji nabídku služeb a spouští satelitní televizi dostupnou v Ruské federaci a zemích SNS. Satelitní nabídka MTS bude zahrnovat 160 televizních programů, včetně 30 kanálů v HD kvalitě v šesti jazycích.

Zákazníkům bude MTS poskytovat služby s přidanou hodnotou, včetně zpožděného sledování, pozastavení programu, video na požádání (VOD), interaktivního TV průvodce, předpověď počasí, mapy, kurzy měn a řadu dalších služeb.

Platformu MTS poskytne společnost ze satelitu ABS 2 (75°E), která pokrývá většinu území Ruska. Programy se vysílají v DVB-S2 multiplexech v kodeku MPEG-4. Zákazníkům bude operátor dodávat satelitní parabolu, smart set top box spolu s ročním předplatným.

MTS si pro svoji satelitní platformu pronajala 9 transpondérů na satelitu ABS 2 a nainstalovala teleport a pozemní stanici v Moskvě, stejně tak i pozemní zařízení v různých oblastech po celém Rusku.

Klienti satelitní TV od MTS budou mít k dispozici široký rozsah výhod od největšího operátora - více než 500 tisíc míst k provedení plateb v celém regionu Ruska, platby přes internet a mobilní banking, technickou podporu MTS.

zdroj: MTS





Reklama




Vybrané články