Quantcast

Eurosport - komplexní pokrytí zimních sportů až do sezóny 2020-21

| redakce | tisk

Eurosport podepsal dlouhodobou smlouvu se společností Infront Sports & Media na vysílání zimních sportů. Eurosport tak bude od sezóny 2016-17 až do konce sezóny 2020-21 nadále přinášet divákům bezkonkurenční rozsah vysílání zimních sportů.

Dohoda se týká přenosů ze světových pohárů FIS v alpském lyžování, skocích na lyžích, běhu na lyžích, severské kombinaci, akrobatickém lyžování a snowboardingu. Eurosport bude pokrývat každoročně na 200 závodů zimních sportů včetně mistrovství světa.

Diváci dále uvidí na obrazovkách Eurosportu MS v alpském lyžování a běhu na lyžích (2019, 2021), MS v akrobatickém lyžování a snowboardingu (2015, 2017).

Jean-Thierry Augustin, generální ředitel společnosti Eurosport Group, k novému podpisu říká: „Eurosport nadále demonstruje, že zimní sporty hrají v jeho portfoliu významnou roli. Zároveň Eurosport pokračuje v zajišťování dlouhodobých smluv v rámci svého portfolia práv, aby mohl stabilně nabídnout co nejlepší obsah pro své diváky a obchodní partnery.“

Závody světových pohárů a mistrovství světa FIS se představí na obou kanálech - Eurosportu International i Eurosportu 2. Diváci budou moci sportovní přenosy sledovat také na mobilních platformách díky Eurosport Playeru.

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články