Quantcast

Trikolor TV bude dodávat Ultra HD přijímače

| redakce | tiskobrázek k článku: Trikolor TV bude dodávat Ultra HD přijímače

Na výstavě CSTB-2015 v Moskvě prezentovala společnost GS (General Satellite) nové přijímací zařízení pro sledování satelitní platformy Trikolor TV, které bude v prodeji během druhého kvartálu 2015.

Satelitní přijímač GS E502 je nový doporučený přijímač pro abonenty Trikolor TV s vestavěným HDD. Přijímač je založen na platformě MStar K2 a na jeho "palubě" se nacházejí dva tunery a ethernetový port.

Ultra HD satelitní přijímač (mediaserver) GS A230 class Advansed bude vybaven 4 DVB-S/DVB-S2 tunery, rozhraním Ethernet, vestavěným pevným diskem a Wi-Fi. Přístroj umožňuje sledovat televizní programy v Ultra HD rozlišení a distribuovat televizní signál přes domácí IP síť.

Komplet GS C201 (server) a GS C211 (klient) - v tomto systému server bude přijímat satelitní signál a dodávat do lokální sítě založené na IP protokolu.

GS Group se také pokusí znovu vstoupit na trh s digitálními set top boxy s esenciálním novým modelem s názvem GS B791 a plánuje zcela nový obchodní model zařízení DVBeacon, který bude dodávat televizní signál přímo do místní IP sítě v domácnosti.

Trikolor TV bude mít výrazný náskok před svými konkurenty. NTV Plus chystá též dva nové přijímače, včetně jednoho pro Ultra HD a Orion Express připravuje jeden kombo přijímač pro sledování pozemních a satelitních programů.

zdroj: obob.tv





Reklama




Vybrané články