Quantcast

Rybalka i ochota expanduje do střední a východní Evropy

| redakce | tiskobrázek k článku: Rybalka i ochota expanduje do střední a východní Evropy

Ruská společnost STRIM ohlásila spuštění mezinárodní verze ruské stanice Ochota i rybalka. Mezinárodní verze se jmenuje Rybalka i ochota a je již k dispozici u kabelových a satelitních operátorů na Středním východě, ve střední a východní Evropě.

Rybalka i ochota je mezinárodní verze populárního kanálu o myslivosti a rybaření. Stanice se nyní objevuje mezi TOP5 neterestrickými dokumentárními kanály v Rusku.

"Jsme rádi, že můžeme oznámit uvedení mezinárodního televizního kanálu Rybalka i ochota. Za 10 let provozu ruské verze jsme získali jedinečné skutečnosti a vytvořili jsme rozsáhlou knihovnu prémiového obsahu pro všechny milovníky rybaření a myslivosti. Věřím, že mezinárodní verze programu si získá diváky v zahraničí," uvedl generální ředitel společnosti STRIM Konstantin Zacharov.

Televizní kanál je postaven na moderním integrovaném systému programmingu, který zahrnuje ten nejlepší lineární obsah. Stanice vysílá i pořady vlastní tvorby.

Knihovna stanice Rybalka i ochota nyní obsahuje více než 700 hodin programů.

Rybalka i ochota přináší příběhy o lovu a rybaření, tipy na vaření, letní a zimní rybaření, novinky ze světa lovu a rybářských potřeb.

Cílovou skupinou stanice jsou diváci starší 16ti let. 70% z cílového publika jsou muži.

Pro oblast Středního východu vysílá stanice Rybalka i ochota ze satelitu ABS 2 (75°E) na níže uvedených parametrech:

• ABS 2 (75°E), freq. 12,153 GHz, pol. H, SR 41900, FEC 4/5, DVB-S2/QPSK, CA Irdeto

Pro příjem programu pro další distribuci se doporučuje parabola od průměru 150 až 240 cm.





Reklama




Vybrané články