Quantcast

Festivalové lahůdky nově v O2 Videotéce

| redakce | tisk

Operátor O2 nachystal pro filmové fajnšmekry další lahůdku. V O2 Videotéce přibylo k dnešnímu dni 14 nových titulů, které v minulosti bodovaly na prestižních filmových festivalech v Berlíně, Benátkách nebo Cannes.

O2 zároveň obnovilo licenci pro oblíbené snímky Iron Sky, Následky lásky, Velká nádhera a Život Adéle.

O2 se se svou Videotékou stalo i letos partnerem filmové přehlídky Be2Can, která přináší do českých i slovenských kin ty nejlepší filmy z nejdiskutovanějších a nejvlivnějších filmových festivalů světa. Z Berlína, Benátek a Cannes. K zajímavé festivalové nabídce se tak mohou legálně dostat i milovníci filmů, kteří nemají možnost do artových kin vyrazit.

"Naši diváci se mohou těšit třeba na snímky Dva dny, jedna noc, za který získala Marion Cotillard oscarovou nominaci za nejlepší herecký výkon, drama Diplomacie nebo mnoha mezinárodními cenami ověnčený norský film Vyšší moc," vysvětluje Viera Kasalová, produktová manažerka služby O2 Videotéka, a dodává: "Ve stejný den, jako bude uvedena premiéra na festivalu Be2Can, a s více než pětiměsíčním předstihem před plánovanou kino distribucí bude v O2 Videotéce nasazen také francouzský film z prostředí burlesque tanečnic Turné."

Filmy z O2 Videotéky můžete sledovat buď v digitální televizi O2 TV nebo online na počítači, tabletu nebo v mobilu. Stačí mít na svém zařízení staženou bezplatnou aplikaci O2 TV. Cena za zapůjčení filmu je 45 Kč a film je k dispozici po následujících 48 hodin. Počet přehrání přitom není omezen. Není nutné být ani zákazníkem O2, za filmy je totiž možné platit prostřednictvím prémiové SMS.

zdroj: O2





Reklama




Vybrané články